NTI Johannebergs Adobe Championship-tävlande

Adobe Champ är en internationell tävling med deltagare från hela världen. Tävlingen testar studenternas designförmågor i Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign. På NTI Johanneberg är vi otroligt stolta över att en av våra elever för tredje året i rad kommer att representera Sverige!

– På NTI Johanneberg tränas eleverna under alla tre år på att vara kreativa och skapa med Adobes program på en mängd olika sätt. Att våra elever gång på gång vinner Sverige uttagningen är ett fantastiskt kvitto på att vi förbereder dem för branschen, säger Sara Nilsson biträdande rektor och lärare på estetprogrammet.

För två år sen var det Kevin Johnson (i mitten i bilden ovan) från NTI Johanneberg som blev Sveriges representant i New York. Där kammade han hem en bronsplats och 15.000 kr. Förra årets tävling ställdes in på grund av pandemin, vilket betyder att Adam Ericsson (tillhöger i bild) som då vann den svenska tävlingen i år tävlar tillsammans med Ella Granelli (till vänster i bild). Vi kommer såklart att följa tävlingen som går av stapeln 1-4 augusti och hålla tummarna för båda två!

Om du vill veta mer om hur vi arbetar med kreativitet och teknik på NTI Johanneberg är du välkommen att boka in dig på en privat visning på skolan med en av våra estetlärare: https://www.ntigymnasiet.se/johanneberg/prova-pa-dag/

Profilbild personal

Sara Nilsson, biträdande rektor och lärare på estetprogrammet