Öppet hus

På Öppet Hus får du en unik möjlighet att lära känna din framtida skola med elever och lärare i världsklass. I rundvandringen på skolan får du bland annat uppleva vårt fantastiska Makerspace, vårt nya VR/AR-labb samt vår toppmoderna fotostudio. Du guidas runt i våra lokaler av våra elever och har där även möjlighet att ställa alla frågor du har. Om rundtur inte är din grej, kan du alltid mingla i studiesalen, äta en macka och prata med lärare, elevhälsan och elever. Vi bjuder självklart på fika!

Du kommer ha möjlighet att ta del av följande aktiviteter:
– IT i matematikundervisningen
– Programmering
– Digital Design och Photoshop
– Dator- och nätverksteknik
– Rektor informerar om NTI Johanneberg

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 031-741 21 00 eller mejla:  johanneberg@ntig.se. Du hittar oss på Origovägen 4. Välkommen!

24 januari 2019

Hitta hit!

Skolan är belägen på Chalmers campus, Johanneberg. Kliv av vid Chalmers hållplats och håll utkik efter en svart flagga på byggnaden ovanför tunneln som spårvagnen kör igenom. Kommer du via bil så parkerar du på Chalmers stora parkering längs Gibraltargatan och tar dig till Origovägen 4, en snirklig väg som leder upp på höjden i Chalmers fysikgård. Ca 5 min promenad från parkeringen.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus

Mobilnummer *
Datum *
24:e januari 2019 kl 17-19 Jag godkänner personuppgiftspolicy.