NTI Gymnasiet Karlstad

Vår undervisning är framtiden

NTI Gymnasiet Karlstad är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning. Men vi är mer än bara ett gymnasieval – vår undervisning är framtiden! Aldrig tidigare har efterfrågan på kunskap inom IT varit så stor och vårt pedagogiska arbetssätt matchar de krav och förväntningar på kompetens som universitet och näringsliv ställer. Vi bedriver dessutom ett målinriktat elevhälsoarbete. Vi fångar upp elever på ett tidigt stadium och arbetar med extra anpassningar för att alla ska få förutsättningar att klara målen. Allt detta 750 meter från centralstationen.

VÅR VISION


Vår ambition är att vara det ledande gymnasiet i Värmland inom tech, science, webb och IT. Hos oss är ny teknik öppen och tillgänglig för alla elever.

VÅRA LOKALER


Vi har helt nya lokaler som är uppdaterade för att matcha vår vision om att bli den ledande gymnasieskolan inom TECH. Hos oss finns ett makerspace, esportsal och VR-studio som ständigt utvecklas.

GEMENSKAP


I kombination med att vår skola växer och vår satsning på den tekniska utvecklingen har vi valt att lägga stort fokus på att behålla vår familjära atmosfär.

Intresseanmälan
Elev studerar biologiskt material.
Makerspace

Lär känna oss

Lär känna oss på vår sida Digitalt öppet hus. Där hittar du till exempel elevintervjuer och annan bra information inför ditt gymnasieval.


Våra program

Nyheter

2022-03-16

Kom på världens brakFEST

Läsåret 21/22 firar NTI gymnasiet 10år i Karlstad. Pandemin har försenat firandet, men nu är vi redo att köra och...

Läs mer

2022-03-14

Nationella APL-avtal inom NTI Gymnasiet

Nu inleder vi nationella samarbeten med större arbetsgivare för att höja kvaliteten på våra elevers arbetsplatsförlagda lärande (APL). MediaMarkt är...

Läs mer

2022-02-22

VIP kväll 28 april

Torsdag den 28 april anordnar NTI Gymnasiet i Karlstad årets händelse i form av en VIP kväll där elever från...

Läs mer
Se alla nyheter