Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Karlstad

På grund av Covid-19-viruset kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan och därför har vi samlat nyttig information för dig här – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Eftersom vi inte kan träffa dig hittar du längre ner på denna sidan videor från rektor, lärare och elever som berättar mer om vår skola.

Innehåll:
Rektor Fredrik
Ta en tur i skolan!
Våra program
Artiklar
Studie- och yrkesvägledning online

En hälsning från rektor Fredrik

Besök vår skola hemifrån!

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här. Filmen är från detta året och 360-visningen är från förra läsåret.

Våra program

Vår studie- och yrkesvägledare samt lärare i engelska och esport, Andreas, berättar om våra program och vad som skiljer dem åt.

Artiklar

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.