Prova på NTI Karlstad

Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 054 – 14 62 42 eller mejla: karlstad@ntig.se. Du hittar oss på Orrholmsgatan 4. Välkommen!

Du är välkommen att besöka vår skola under en vanlig skoldag. Fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort.

Fält markerade med en * är obligatoriska.