Efter en enorm laginsats av både lärare och elever så nådde NTI gymnasiet i Karlstad en officiell gymnasieexamensgrad av 100%. Rektor Fredrik Sjövall är både nöjd och stolt över sin personal och eleverna som på studenten fick information om siffrorna kring andel gymnasieexamen. Det finns dock en liten missvisning i denna statistik då Sverige har ett mörkertal för de elever som läst reducerat program ej finns med i statistiken och hos oss i år har vi haft en elev som faller inom ramen för detta. Målsättningen är självklart att alla elever ska få gymnasieexamen men ibland är ett studiebevis värt så mycket mer beroende på elevernas bakgrund eller historia. Nu förtjänar vi alla lite ledighet och tid att tagga till inför läsåret 21/22.

Ha en underbar sommar och kom ihåg att vi spela 0-0 mot Spanien och även det är en vinst och ska firas. 1 poäng är alltid bättre än 0
Lagfoto personal 2021

Nr 10 på tröjorna är för att NTI gymnasiet i Karlstad fyller 10år 2021