Tisdag den 3 november och onsdag den 4 november är det dags för Gymnasieforum 2020. I år blir den helt digital där elever från årskurs nio får ställa sina frågor i en livechatt.

De flesta av Karlstads gymnasieskolor finns i år samlade på en gemensam digital plattform. Dagtid får eleverna ställa frågor till gymnasieskolorna i en livechatt, och på onsdagskvällen är även vårdnadshavare och andra intresserade välkomna att ställa frågor.

På plattformen kommer det finnas en film från alla deltagande gymnasieskolor, en skolsida med information om skolan och de utbildningar som finns där.

Dag:      Tisdag den 3 november och onsdag den 4 november

Tid:       Tisdag klockan 08.30 – 15.30. Onsdag klockan 08.30 – 15.30 samt onsdag klockan 18.00 – 20.00.

NTI sänder: Onsdag 4 november TEKNIK 11.30 – 12.30, IT 13.00-14.00, ESTET (Design och Musik) 14.30-15.30 samt en kvälls sändning klockan 18.00 – 20.00 där vi bl.a. kommer prata mer om den planerade flytten upp till våning 4.

Plats:    www.karlstad.se/gymnasieforum

Välkommen att kontakta valfri skola för att på plats se hur livesändningen går till. Deltagande gymnasieskolor är:

Forshagaakademin, Karlstad fria läroverk, Klara teoretiska gymnasium, Lillerudsgymnasiet, Nobelgymnasiet, NTI-gymnasiet, Praktiska gymnasiet, Realgymnasiet Karlstad, Sundsta- Älvkullegymnasiet, Tingvallagymnasiet