Till hösten 2021 kan du nu söka till vårt nya musikprogram med dator som huvudinstrument! Tillsammans med våra lärare får du utforska elektronisk musikproduktion och kanske bli nästa stora artist, eller bara få syssla med din hobby och få en bra grundutbildning samtidigt. Dessutom utökar vi våra lokaler eftersom vi växer så det knakar och det firas med vårt 10-års jubileum nästa år.

Sen starten 2011 har NTI Gymnasiet Karlstad vuxit och utvecklats enligt den röda tråd våra utbildningar har – Tech, IT och Design. Musikprogrammet med dator som huvudinstrument vill vi erbjuda ytterligare en utbildning inom det digitala utveckling om sker i samhället. Genom våra utbildningar, vår esportsprofil, vårt makerspace och var AR/VR-studio låter vi våra elever testa ny teknik och nya branscher. Flera steg på vår resa mot vårt mål: att NTI Gymnasiet ska bli Karlstads ledande gymnasieskola inom tech!

Vårt musikprogram

Vi kommer öppna upp för 16 platser och dessa söker du på samma sätt som andra utbildningar via antagningsenheten i Karlstads kommun. Vi har inget inträdesprov utan det är enbart dina betyg som avgör om du kommer in.

Vi utökar lokalerna och firar 10 år

De senaste åren har vi vuxit och fler är intresserade av att söka till oss, vilket är fantastiskt kul. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda högkvalitativa och relevanta utbildningar och att fler söker till oss är ett tecken på att vi är på rätt väg! Därför kommer vi utöka våra lokaler och uppdatera våra befintliga, för att möta våra nya elever och det stora intresset för oss och vår nya musikutbildning.

Vi firar dessutom 10 år nästa år och då kommer vi ha ett jubileumsfirande! Håll utkik efter mer information om detta!

Har du frågor om vårt musikprogram, våra nya lokaler eller andra funderingar, kontakta oss!