Vi kommer fortfarande genomföra vår VIP-kväll och sända föreläsningarna live om rekommendationerna kvarstår. Är du intresserad av att delta så mejla karlstad@ntig.se. Vi kommer skicka ut separat inbjudan till dessa.

Upplägget för kvällen är att alla föreläsningar ges vid två tider med en kort paus emellan. Första startar kl 18 och andra startar kl 19. V

Info om föreläsningarna (uppdateras löpande)

Virtuell projektledare Albin Tyllgren, FBK

Sedan den 13:e januari har den unika ligan, som spelas 6×6 inom eSHL, pågått via plattformarna twitch.nu och sportbladet.se. Ligan består av 12 lag från Svenska Hockeyligan där Färjestad BK är en av favoriterna. Under kvällens pass föreläser Färjestads projektledare Albin Tyllgren om varför man som idrottsklubb väljer att ta steget in i den virtuella världen, symbiosen till idrotten och vikten av att kombinera fysisk och digital idrott. Under passet visas även exempel och urklipp från matcher under säsongen. Varm välkomna!

Få hjärnan att dansa Andreas Sjärnhem, Creative Director, Sticky Beat

Vi är värmlänningar. Det gör oss ju lite unika mist sagt. Och inte minst som digital innovationsbyrå. Att vara värmlänning är att dela DNA med kreatörer såsom Selma Lagerlöf, Monica Zetterlund och John Ericsson. En kombination av storytelling, underhållning och uppfinningsrikedom. Allt detta hålls sedan samman med det mest värmländska som finns: glädje. Vi är helt säkra på att det är just genom glädje man får kraften att förändra morgondagen till det bättre. Det är We love tomorrow med ett leende helt enkelt.