Glädjande besked för årets avgångselever, NTI Gymnasiet Kristianstad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer till gymnasieskolor om hur studentavslutningen kan genomföras. Det innebär att vi kan genomföra anpassad variant av det klassiska utspringet. För 1:or och 2:or genomförs ingen skolavslutning.

Info till årskurs 3: Fredagen den 12 juni är det avgångselevernas dag och det blir ett anpassat studentfirande för våra NTI:are. Det vill säga, vi kommer att ha studentmiddag på Borgmästargården för EL17 med start klockan 12.00 och det blir INGET utspring. Klockan 14.00 är TEK17 välkomna för sin studentmiddag. Vi kommer livesända våra sittningar på vår Facebooksida. Våra kära 3:or, ni kommer få ut en inbjudan via mejl också.

Vi förstår att den uppkomna situationen är mycket tråkig för alla inblandade, för avgångselever såväl som för anhöriga. Betygsutdelningen och till viss del studentmiddagen kommer att livestreamas över skolans Facebook-sida så anhöriga ändå ska kunna ta del av denna viktiga dag.
Vi hoppas på er förståelse!

Info till årskurs 1 & 2: Torsdagen den 11 juni är det dags för er att stänga ner era datorer och ta sommarlov. Vi ses igen den 19 augusti! Ni som ska delta på sommarskola kommer få brev hem.