Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI Gymnasiet Kronhus

En certifierad skola

NTI Kronhus står för nyfikenhet och en avancerad, verklighetsnära utbildning med behöriga och mycket engagerade lärare. Våra ledord är tech, entreprenörskap och humanism. Det syns i vårt techifierade IT-labb och i vår Teknikcollege-certifiering. Entreprenörskap och humanism genomsyrar alla våra program och ska vara vår röda tråd i allt vi gör. I vår alltmer föränderliga värld krävs vassa kunskaper. Våra elever ska kunna leda och navigera i en techifierad framtid! Vår undervisning är forsknings- och verklighetsbaserad och använder samma professionella verktyg som ute i branschen. Vi har ett internationellt perspektiv på alla våra program. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Delta i ett internationellt projekt? Starta UF-företag i årskurs 3? Här får du chansen! Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitativ undervisning för framtiden inom tech, science, IT och business.

LÄGET


Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Göteborg - på Kronhusgatan 9. En modern och trivsam skola nära tåg, buss och spårvagn.

CERTIFIERAD SKOLA


Vi har höga ambitioner. Våra utbildningar inom Teknikcollege och Diplomerad gymnasieekonom håller hög kvalitet då de kontinuerligt granskas av branschen.

ENTREPRENÖRSKAP


Vi arbetar med entreprenörskap på alla program. Våren 2019 vann ett av våra UF-företag SM i entreprenörskap. Kanske blir du vår nya SM-vinnare?

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2020-03-23

Fjärr- och distansundervisning på NTI Gymnasiet

Den 18 mars gick NTI Gymnasiets tillfälligt över till fjärr- distansundervisning på alla våra skolor. Beslutet kom efter regeringens rekommendation...

Läs mer

2020-03-18

Fjärrundervisning som fungerar

I den här rådande exceptionella situation som vi nu är i kan vi konstatera att kommit igång väl med vår...

Läs mer

2020-03-12

Lärare från NTI besöker CERN

Visste du att världens största maskin finns i Schweiz?   I Schweiz ligger CERN, som är det ledande laboratoriet i...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Kronhusgatan 9. Välkommen!

2020

I nuläget finns inga fler inbokade öppet hus-tillfällen för VT-20. Kontakta skolan för mer information.Intresseanmälan