NTI Gymnasiet Kronhus

En certifierad skola

Vår skola står för nyfikenhet, modernitet och verklighetsnära utbildningar. Lärarna är lyhörda och erbjuder undervisning som ligger i framkant för vad som händer inom de branscher vi utbildar för. Stort fokus på entreprenörskap, IT-kompetens, samarbeten med näringslivet och verklighetsbaserad undervisning med stark forskningsanknytning. Den professionella plattformen Lynda används i alla årskurser och programmering finns som individuellt val. Årskurs 2 på svenska skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Starta UF-företag i årskurs 3? Du väljer!

LÄGET


Du hittar oss mitt i Göteborg - på Kronhusgatan 9. En modern och trivsam skola nära tåg, buss och spårvagn.

CERTIFIERAD SKOLA


Vi är en skola med höga ambitioner. Vi är certifierade med Teknikcollege samt diplomering av gymnasieekonomer. Certifieringsprocessen är en garanti för hög utbildningskvalitet.

GEMENSKAP


Det finns en öppen kommunikation mellan lärare och elever. Stämningen på NTI Gymnasiet Kronhus präglas av värme och samhörighet!

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2018-12-11

Nytt avsnitt av NTI Update #3 december

Läs mer

2018-12-04

UF julmarknad på NTI Kronhus

6 december öppnar vi portarna till vår årliga UF-julmarknad. Våra unga företagare från ekonomi-, it, teknik- och marknad & affärsutvecklingsprogrammet...

Läs mer

2018-11-19

NTI UPDATE #2 november är här!

Läs mer
Se alla nyheter

Intresseanmälan

Namn *
Email *
Mobilnummer *
Program *Studiestart *
Jag godkänner personuppgiftspolicy.