NTI Gymnasiet
Kronhus Göteborg

Ett certifierat gymnasium

Välkommen till oss på NTI Kronhus! Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi vet att vår alltmer föränderliga värld kräver vassa kunskaper och våra elever ska kunna leda och navigera i en digitaliserad framtid! Vi är en skola med inriktning mot tech och science. Hos oss kan du spetsa dig inom bioteknik, teknikvetenskap och programmering men vi erbjuder också en bredd i våra individuella val. Vill du bredda din teknikutbildning med entreprenörskap eller lära dig programmering som naturvetare? Hos oss är det möjligt! Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Teknikcollege och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra tekniker och IT-elever särskilt väl förberedda. Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!

LÄGET


Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Göteborg, med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till viktiga samarbetspartners som universitet, företag, organisationer och muséer.

CERTIFIERADE UTBILDNINGAR


Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är våra utbildningar certifierade för Teknikcollege. Utbildningarna granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.

ENTREPRENÖRSKAP


Vill du bli vår nya SM-vinnare i UF? Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor. Vi arbetar med entreprenörskap och UF-företagande på alla våra program.

Intresseanmälan
dator med kodstycken
elev med dator
Makerspace på NTI

Lär känna oss

Lär känna oss på vår sida Digitalt öppet hus. Där hittar du till exempel eleverintervjuer och annan bra information inför ditt gymnasieval.


Våra program

Intresserad av ekonomi eller handel?

Tidigare erbjöd vi även Ekonomi- och Handelsprogrammet på NTI Gymnasiet Kronhus. Från och med höstterminen 2021 erbjuds dessa istället på vår nystartade skola – NTI Handelsgymnasiet Göteborg, som ligger vägg i vägg med NTI Kronhus.

Ta en titt på NTI Handelsgymnasiet Göteborgs hemsida om du är intresserad av Ekonomiprogrammet eller Försäljnings- och serviceprogrammet (f.d. Handels- och administrationsprogrammet).


Nyheter

2022-06-13

Teknikcamp 2022

Den 15-17 juni arrangerar vi Teknikcamp 2022 tillsammans med AFRY, Volvo Cars, SKF Tekniska Gymnasium/SKF, Lindholmens Tekniska Gymnasium, Göteborgsregionens Tekniska...

Läs mer

2022-03-24

NTI för Ukraina – anordnar dag med loppis, café och aktiviteter för barn och unga

Nu på söndag den 27 mars kl. 14-17 anordnar NTI Gymnasiet Kronhus och NTI Handelsgymnasiet i Göteborg ett helgevent med...

Läs mer

2022-03-14

Nationella APL-avtal inom NTI Gymnasiet

Nu inleder vi nationella samarbeten med större arbetsgivare för att höja kvaliteten på våra elevers arbetsplatsförlagda lärande (APL). MediaMarkt är...

Läs mer
Se alla nyheter