NU är det snart dags för årets största UF-event! Vi på NTI Kronhus erbjuder kurser i entreprenörskap på alla våra program. Många av eleverna driver där egna UF-företag i samarbete med organisationen Ung Företagsamhet Göteborg.

Eleverna jobbar under ett helt läsår med att ta fram egna affärsidéer, skapa en affärsplan, organisera sina inköp och designa egna produkter. Samtidigt gör dem marknads- och säljplaner och genomför försäljningsaktiviteter innan det är dags för avveckling av företaget med en årsredovisning. Pga av rådande pandemin blir det ingen UF-mässa på Svenska Mässan i år. Försäljningstillfällen och tävlingar mm. har flyttat on-line och eleverna har byggt egna webbshopar.

Under UF:s E-WEEK bjuder vi nu in till vårt viktigaste UF event under året: NTI Kronhus live, fredagen den 19:e mars kl. 11.30. Vi sänder live på vår Facebook. Missa inte detta. Gå in och lyssna på unga entreprenörer som presenterar sina företag samtidigt som du får möjligheten att köpa sådant du inte trodde du behövde. Välkommen in till oss!