Läs om vår hantering av Covid-19.

NTI Gymnasiet Linköping

NTI Gymnasiet Linköping - nystart

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom teknik, naturvetenskap och IT. Till höstterminen 2020 vill vi starta en ny skola i Linköping för att kunna erbjuda fler elever moderna teknik- och it-utbildningar. Läs mer om våra program längre på sidan.

NTI Gymnasiet gör dig redo för en digital värld i snabb förändring. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Låter detta som något för dig? Anmäl ditt intresse i formuläret längre ned på sidan.

Våra program

NTI IT

El- och energiprogrammet: Dator- och kommunikationsteknik

Under dina tre år på programmet förbereds du inför kommande yrkeskarriär inom IT-området. Om du vill ha möjlighet att studera vidare kan du välja till de kurser som krävs för grundläggande högskolebehörighet. 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL), praktik ingår.

NTI Natur

Naturvetenskapsprogrammet: Naturvetenskap

Naturvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program. Efter examen på NTI Gymnasiet kommer du ha kunskaper inom främst naturvetenskap, matematik och teknik. Programmet kommer ge dig förståelse för naturen, fysik och om kemiska processer.

NTI Teknik

Teknikprogrammet: Informations- och medieteknik

Programmet kombinerar modern teknik med klassisk. På programmet läser du minst tre mattekurser, kemi och fysik. Tillsammans med övriga kurser förbereder det dig inför studier till bland annat dataingenjör, programmeringar eller systemvetare.

NTI Teknik

Teknikprogrammet: Teknikvetenskap

Programmet förbereder dig för fortsatta studier, samtidigt som du får en spetskompetens inom teknik. Det är en gedigen teknisk utbildning som ger dig stora valmöjligheter för framtiden. Du kan exempelvis läsa vidare till systemvetare, programmerare eller civilingenjör.

Anmäl ditt intresse

Uppgifterna kommer inte användas till marknadsföring utan är endast i syfte att undersöka intresset för våra nya program.