Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Öppet hus på NTI Luleå

Inget öppet hus planerat våren 2020

Välkommen på Digitalt öppet hus!
Med anledning av coronaviruset och att vi inte längre kan genomföra ett öppet hus på skolan har vi istället anordnat ett digitalt öppet hus där du kan läsa mer om vår skola och våra program.

Nästa öppet hus

Inget öppet hus planerat våren 2020

På Öppet Hus får du en unik möjlighet att lära känna din framtida skola med elever och lärare i världsklass. I rundvandringen på skolan får du bland annat se våra nyrenoverade lokaler och vårt it-labb. Du guidas runt i våra lokaler av våra elever och har där även möjlighet att ställa alla frågor du har. Om rundtur inte är din grej, kan du alltid mingla i fiket med våra ambassadörer och lärare. Vi bjuder självklart på fika!

Du kommer ha möjlighet att ta del av följande information:
– MakerSpace vad är det?
– Vad menas med tillämpad programmering?
– Testa vår 3D-skrivare och våra animationsverktyg
– Rektor/bitr rektor informerar om vad som är nytt på NTI gymnasiet i Luleå

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 0920-77410 eller mejla: lulea@ntig.se. Du hittar oss på Trädgårdsgatan 22, Välkommen!