Skolstart 2020

Äntligen skolstart! I år har vi rekordmånga som börjar på vår skola – det är vi väldigt stolta och glada för.
Du som börjar åk 1. Du har nu tagit ett stort steg mot en utbildning för framtiden och vi ser fram emot att få träffa dig och tillsammans påbörja tre fantastiska år! Under den första skolveckan kommer du att få introduceras till våra rutiner och vår skolkultur här på NTI. Du kommer att få träffa alla lärare såväl som dina nya klasskamrater! Vi hoppas att du kommer att finna dig tillrätta på vår skola och skapa kontakter med elever från alla årskurser. Vi mjukstartar med ett upprop på onsdag den 19/8 klockan 13:00 sedan kommer du under dagarna framöver få en djupare introduktion av både teknik och läromedel som vi använder.

Vill du boka ett skolstartsmöte vänligen kontakta biträdande rektor Britta Hermansson (britta.hermansson@ga.ntig.se) eller vår specialpedagog Birgitta Edman Öhrvall (birgitta.edmanohrvall@ga.ntig.se) för att boka in möte tillsammans med blivande mentor. Tid för möten är avsatt till veckan innan skolstart 12-18/8.

Så här ser schemat ut de första 3 dagarna för alla våra årskurser.
Observera att åk 1 och åk 2 startar en dag tidigare än åk 3!

Skolstart årskurs 1
Onsdag 19/8 13:00 – ca 15:00
Vi träffas i fiket på våning 2

Skolstart årskurs 2
Onsdag 19/8 14:00-15:00
Träff i hemklassrummen

Skolstart, årskurs 3
Torsdag 20/8 10:00-11:00
Träff i hemklassrummen

NTI-dagen – gemensam aktivitetsdag för alla klasser på Gültzauudden
Fredag 21/8 10:00-ca 13:00
Vi träffas i hemklassrummen

Välkommen till NTI Gymnasiet!