Öppet hus på NTI Gymnasiet och NTI Vetenskapsgymnasiet

Tisdagen den 21 januari är ni varmt välkomna till NTI Gymnasiet och NTI Vetenskapsgymnasiet i Lund. Träffa lärare, elever och övrig personal mellan 17.00-19.00. Låt våra elever ta med er på en rundtur, ställ frågor till elever och personal utifrån era funderingar, lyssna på rektorns genomgång om skolans verksamheter.

Adress: Sankt Lars väg 11.

Program

Kl. 17.00-17.30: Gå runt i skolan, gärna guidade av våra elever, för att bekanta er med våra lokaler, elever och personal. Passa på att ställa frågor om NTI och vad som utmärker  skolan och undervisningen.

Kl.17.30-17.50: Lyssna på rektorn som presenterar skolorna (sal 12).

Kl. 18.00.18.30: Gå runt i skolan, gärna guidade av våra elever, för att bekanta er med våra lokaler, elever och personal. Passa på att ställa frågor om NTI och vad som utmärker  skolan och undervisningen.

Kl.18.30-18.50: Lyssna på rektorn som presenterar skolorna (sal 12).

Lokaler och aktiviteter

I sal 12 håller rektorn till för att beskriva NTI Gymnasiet och NTI Vetenskapsgymnasiet i Lund. Hur går gymnasievalet till och hur är det att gå på gymnasiet?

I sal 16 håller verksamhetsutvecklare, lärare och elever till för at beskriva vår nya skola, NTI Vetenskapsgymnasiet.

I sal 17 hittar du skolans Makerspace!

I sal 25 träffar du eleverna som går T4 (Gymnasieingenjör).

I sal 28 finner du några av våra IT-elever och lärare som kan beskriva IT-programmet (El och Energi)

I Skolbibliotek kan du se hur vårt moderna skolbibliotek växer fram.