NTI Gymnasiet Malmö

I framkant på IT, webb och programmering

NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och resurstid. Men framför allt ligger vi i framkant när det gäller IT, tech och programmering! Vi erbjuder en unik spel- och programmeringsinriktning och i samarbete med Dreamhack erbjuder vi nu även gymnasieutbildning med eSports-profil. Vi ger också möjlighet till internationell praktik och utlandsprojekt. Högskoleförberedande eller yrkesinriktade program? Det är upp till dig!

Kom på Öppet hus på NTI Gymnasiet!

23 januari kl. 17 – 19
4 maj kl. 17 – 19

Läs mer!

INSPIRERANDE LÄRMILJÖER


Digital verkstad, så kallat Makerspace, IT-labb och NO-labb fulla med modern utrustning för att du ska få prova den senaste tekniken.

E-SPORT


I eSportsprofilen står spel, strategi och hälsa i fokus. Vår nya och välutrustade spelsal står redo att möta 24 elever som söker in till profilen i åk 2 och 3.

UNDERVISNINGEN


Våra lärare är professionella och engagerade för din utbildning. Rektor, förstelärarare, och lektor utvecklar undervisningen tillsammans med lärarna.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-12-02

NTI-lärare blir MTA-certifierade

NTI Gymnasiet har som ambition att alltid ligga i framkant vad gäller gymnasieutbildningar inom IT och Tech. Som en del...

Läs mer

2019-11-08

Elevernas bästa tips inför gymnasievalet

På Malmös årliga gymnasiemässa samlas såväl nyfikna besökare som representanter från olika gymnasieskolor. För de besökande niondeklassarna närmar sig det stora...

Läs mer

2019-10-15

Tips inför Gymnasiemässan i Malmö 7–9 november

Den 7-9 november går 2019 års gymnasiemässa av stapeln i Malmö. Att besöka mässan är ett bra tillfälle för att...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till öppet hus hos oss under 2019/2020. Du hittar oss på Bergsgatan 20 i Malmö!

2020

Torsdag 23 januari

Måndag 4 majIntresseanmälan