NTI Gymnasiet Malmö

I framkant på IT, webb och programmering

NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och studietid. Men framför allt är vi ett gymnasium som ligger i framkant när det gäller IT, tech och programmering! Vi erbjuder en unik spel- och programmeringsinriktning och i samarbete med Dreamhack erbjuder vi nu även gymnasieutbildning med Esportsprofil. Vi ger också möjlighet till internationell praktik och utlandsprojekt. Högskoleförberedande eller yrkesinriktade program? Det är upp till dig!

INSPIRERANDE LÄRMILJÖER


Vi har en digital verkstad, ett så kallat Makerspace, IT-labb och NO-labb fulla med modern utrustning för att du ska få prova den senaste tekniken.

ESPORT


På esportsprofilen står spel, strategi och hälsa i fokus. Till denna utökade kurs kan du söka i åk 2 och 3. Vi har 24 platser på profilen per årskurs och vår nya, välutrustade spelsal står redo att möta er som väljer att söka in till esportsprofilen!

UNDERVISNINGEN


Våra lärare är professionella och engagerade i din utbildning. Rektor och förstelärare utvecklar undervisningen tillsammans med lärarna, vilket gör att den alltid håller hög kvalitet.

Intresseanmälan
Elev läser teknik
Person skriver på tangentbord
Server

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

2022-06-17

Äntligen sommarlov!

Nya elever i årskurs1 välkomnas för upprop den 22 augusti klockan 10.00. Brev med mer information kommer på posten! Åk...

Läs mer

2022-04-28

Öppet hus den 4 maj!

Välkommen på Öppet hus onsdagen den 4 maj mellan 17-19!

Läs mer

2022-04-25

Internationaliseringsprojekt på Malta för elever i åk 3

Nu är våra elever på IT-programmet i åk 3 på plats på Malta där de kommer att ha APL (arbetsplatsförlagt...

Läs mer
Se alla nyheter

NTI Gymnasiet Malmö

Bergsgatan 20, Malmö, Sverige

Till skolan