NTI Gymnasiet Malmö

I framkant på IT, webb och programmering

NTI Gymnasiet Malmö är skolan med bra stämning, engagerade lärare och en genomtänkt plan för mentorskap, extraundervisning och studietid. Men framför allt ligger vi i framkant när det gäller IT, tech och programmering! Vi erbjuder en unik spel- och programmeringsinriktning och i samarbete med Dreamhack erbjuder vi nu även gymnasieutbildning med Esportsprofil. Vi ger också möjlighet till internationell praktik och utlandsprojekt. Högskoleförberedande eller yrkesinriktade program? Det är upp till dig!

INSPIRERANDE LÄRMILJÖER


Vi har en digital verkstad, ett så kallat Makerspace, IT-labb och NO-labb fulla med modern utrustning för att du ska få prova den senaste tekniken.

ESPORT


På esportsprofilen står spel, strategi och hälsa i fokus. Till denna utökade kurs kan du söka i åk 2 och 3. Vi har 24 platser på profilen per årskurs och vår nya, välutrustade spelsal står redo att möta er som väljer att söka in till esportsprofilen!

UNDERVISNINGEN


Våra lärare är professionella och engagerade i din utbildning. Rektor och förstelärare utvecklar undervisningen tillsammans med lärarna, vilket gör att den alltid håller hög kvalitet.

Intresseanmälan
Elev läser teknik
Person skriver på tangentbord
Server

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om höstens öppna hus

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer

2021-04-20

Student 4 juni

Vi är nu i full gång med att planera student 2021 och ser fram emot att ge våra studenter ett...

Läs mer

2021-03-05

Digital tjänst hjälper lärare att ge elever rätt stöd

AcadeMedia, däribland fem NTI Gymnasier, har tillsammans med StudyBee utvecklat en digital plattform för bedömningsstöd. Plattformen som heter Study Bee...

Läs mer
Se alla nyheter

NTI Gymnasiet Malmö

Bergsgatan 20, Malmö, Sverige

Till skolan