Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Malmö

På grund av Covid-19-viruset kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan och därför har vi samlat nyttig information för dig här – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Innehåll:
Ta en tur i skolan!
Teknikprogrammet
IT-programmet
E-sport
Idrott på NTI Malmö
Fotbollsprofil
Niklas berättar om vårt Makerspace
Vad tycker våra elever om NTI Malmö?
Studie- och yrkesvägledning online

Besök våra lokaler hemifrån!

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv, titta på 3D-turen eller häng med vår ambassadör Magnus runt på skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Johannes om NTI Teknik

NTI Malmö

Att jag får hålla på med det jag gillar samtidigt som jag hela tiden utmanas och fortsätter att lära mig, är det bästa med mitt program.

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Kevin om NTI IT

IT-programmet erbjuder så många valmöjligheter – både nu och sen. I och med att vi har individuellt val kan jag anpassa programmet lite efter vad jag själv är intresserad av.

E-sport

Hos oss kan du kombinera dina studier med e-sport. Vi utgår från träningsverktygen i Learn2esport och ger dig professionell coachning och träning i League of Legends eller CS:GO.

Idrott på NTI Malmö

Fotbollsprofil

Niklas berättar om vårt Makerspace

I Makerspace får eleverna utlopp för sin kreativitet och sitt skapande genom att testa konstruktioner, designer och bygga modeller.

Vad tycker våra elever om NTI Malmö?

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.