Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en rundtur i skolan | Tidigare livesändningTeknikprogrammetIT-programmet | E-sport | Om programmenIdrott & FotbollsprofilMakerspace | Vad tycker eleverna om NTI Malmö? | Vanliga frågorSnacka med SYV

Digitalt öppet hus 3 maj kl. 17-18

Mer information kommer när det närmar sig, håll utkik!
Gör en intresseanmälan för att få en påminnelse om när det är dags.

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet hus

Under våren kommer vi fortsatt hålla öppet hus digitalt på grund av pandemin. Via knappen nedan kan du se mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Prova-på-dag

För tillfället har vi tyvärr pausat våra prova-på-dagar. Läs mer och anmäl ditt intresse via knappen nedan för att få information om när vi kan ta emot dig igen!

Besök vår skola hemifrån!

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!
Uppe i vänstra hörnet väljer du vilken våning du vill gå runt på!

Här kan du följa med på en guidad tur i våra lokaler med vår ambassadör Magnus!

Tidigare livesändning

Under vintern har vi sänt live eftersom vi inte kunnat bjuda in till fysiska öppna hus. Här kan du se en av våra livesändningar i efterhand!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Johannes läser NTI Teknik

”Att jag får hålla på med det jag gillar samtidigt som jag hela tiden utmanas och fortsätter att lära mig, är det bästa med mitt program.”

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Kevin läser NTI IT

”IT-programmet erbjuder så många valmöjligheter – både nu och sen. I och med att vi har individuellt val kan jag anpassa programmet lite efter vad jag själv är intresserad av.”

E-sport

Hos oss kan du kombinera dina studier med e-sport. Vi utgår från träningsverktygen i Learn2esport och ger dig professionell coachning och träning i League of Legends eller CS:GO.

Idrott & Fotbollsprofil

I kursen Idrott och hälsa varvas teori med roliga praktiska moment. Vi har även fotbollsprofil på skolan som du som elev kan välja till!

Här kan du höra vår idrottslärare svara på de vanligaste frågorna om idrottsundervisningen och höra mer om vår fotbollsprofil.

Makerspace

I Makerspace får eleverna utlopp för sin kreativitet och sitt skapande genom att testa konstruktioner, designer och bygga modeller. Hör vår tekniklärare Niklas berätta mer om vårt Makerspace!

Vad tycker eleverna om NTI Malmö?

Vanliga frågor om NTI Malmö

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.