Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Ta en rundtur i skolanOm våra programTeknikprogrammetEl- och energiprogrammet | E-sport | Makerspace | Idrott & FotbollsprofilVad tycker eleverna om NTI Malmö? | Vanliga frågorSnacka med SYV

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus och få chansen att se våra lokaler och ställa dina frågor? Via knappen nedan kan du se mer information och datum - hoppas vi ses!

Prova-på-dag

Prova på att vara elev för en dag hos oss! Det är det bästa sättet att lära känna vår skola och den utbildning du är intresserad av. Läs mer och anmäl dig på knappen nedan.

Besök vår skola hemifrån!

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på knappen för att gå en rundtur digitalt på skolan!
Uppe i vänstra hörnet väljer du vilken våning du vill gå runt på!

Här kan du följa med på en guidad tur i våra lokaler med vår ambassadör Magnus!

Elev på teknikprogrammet
Kod
Server

TE: Informationsteknik

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

NTI Malmö

Johannes läser teknikprogrammet

”Att jag får hålla på med det jag gillar samtidigt som jag hela tiden utmanas och fortsätter att lära mig, är det bästa med mitt program.”

EE: IT & Nätverk

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Kevin läser el- och energiprogrammet

”IT-programmet erbjuder så många valmöjligheter – både nu och sen. I och med att vi har individuellt val kan jag anpassa programmet lite efter vad jag själv är intresserad av.”

E-sport

Hos oss kan du kombinera dina studier med e-sport. Vi utgår från träningsverktygen i Learn2esport och ger dig professionell coachning och träning i League of Legends eller CS:GO.

Elev studerar IT

Makerspace

I Makerspace får eleverna utlopp för sin kreativitet och sitt skapande genom att testa konstruktioner, designer och bygga modeller. Hör vår tekniklärare Niklas berätta mer om vårt Makerspace!

Idrott & Fotbollsprofil

I kursen Idrott och hälsa varvas teori med roliga praktiska moment. Vi har även fotbollsprofil på skolan som du som elev kan välja till!

Här kan du höra vår idrottslärare svara på de vanligaste frågorna om idrottsundervisningen och höra mer om vår fotbollsprofil.

Elev studerar biologi
Elev studerar IT
Jacascript

Vad tycker eleverna om NTI Malmö?

Elever vid bord

Vanliga frågor om NTI Malmö

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Elev och lärare vid dator

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.