Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Malmö

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Digitalt öppet hus 27 januari kl. 17-18

Är du nyfiken på vår skola? Den 27 januari sänder vi live på Google Meet där du får möjlighet att ställa frågor till våra ansvariga för Teknik- och IT- programmet. Använd knapparna nedan för att ta reda på mer om det program du är intresserad av.

Teknikprogrammet

IT-programmet
__________________

Är du nyfiken på vårt tidigare digitala öppet hus?

Titta på det här!

Passa även på att se en informationsfilm om skolan nedan:

Innehåll:
Ta en rundtur i skolanTeknikprogrammetIT-programmet |
E-sportIdrott på NTI MalmöFotbollsprofilNiklas berättar om vårt Makerspace |
Vad tycker eleverna om NTI Malmö? | Vanliga frågorStudie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i skolan. Tryck på knappen nedan för mer information!

Besök våra lokaler hemifrån!

Här kan du se hur vår skola ser ut! Titta på 3D-turen eller häng med vår ambassadör Magnus runt på skolan.

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Johannes läser NTI Teknik

”Att jag får hålla på med det jag gillar samtidigt som jag hela tiden utmanas och fortsätter att lära mig, är det bästa med mitt program.”

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Kevin läser NTI IT

”IT-programmet erbjuder så många valmöjligheter – både nu och sen. I och med att vi har individuellt val kan jag anpassa programmet lite efter vad jag själv är intresserad av.”

E-sport

Hos oss kan du kombinera dina studier med e-sport. Vi utgår från träningsverktygen i Learn2esport och ger dig professionell coachning och träning i League of Legends eller CS:GO.

Idrott på NTI Malmö

Många undrar hur det fungerar med idrottslektionerna på NTI Gymnasiet i Malmö. Här svarar vår idrottslärare på de vanligaste frågorna.

Vi har även fotbollsprofil på skolan. Hör Felipe berätta mer om det här!

Niklas berättar om vårt Makerspace

I Makerspace får eleverna utlopp för sin kreativitet och sitt skapande genom att testa konstruktioner, designer och bygga modeller.

Vad tycker eleverna om NTI Malmö?

Vanliga frågor om NTI Malmö

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.