Välkommen till dina bästa år innan vuxenlivet tar fart på riktigt!

Vill du blir grymt duktig på IT eller Tech? Är du intresserad av e-sport eller tycker om att spela fotboll på fritiden? Då har du kommit helt rätt! NTI Gymnasiet i Malmö är en liten skola på ca 250 elever som ligger centralt i närheten av Triangelstationen. Våra två program (IT och Teknik) har ett spännande innehåll och hos oss gör vi både studiebesök, klassresor och andra spännande aktiviteter när vi inte har lektioner. Som elev vid IT-programmet har du även chans att åka iväg på APL utomlands under ett antal veckor.

Varför ska du välja oss som skola? Förutom det du redan läst här vill jag berätta att våra lärare och vår elevhälsa är ett superengagerat gäng som ständigt arbetar för ökad trivsel och motiverande lektioner! Vi är duktiga på att lära oss av varandra och utvärderar det vi gör för att det ska bli ännu bättre! Som elev hos oss har du många möjligheter att påverka din skolvardag. Vi älskar elevengagemang och är öppna för nya idéer samtidigt som vi är måna om att behålla den NTI-anda vi tillsammans skapat under åren.

Vill du bli en av oss? Varmt välkommen!

Eveline Watanabe

eveline.watanabe@ntig.se