NTI Mediegymnasiet

Göteborgs främsta mediegymnasium

NTI Mediegymnasiet är en medieskola med utbildning i centrum och en väl utvecklad utbildning inom grafisk kommunikation, fotografi, webbdesign, TV- och filmproduktion, journalistik och beteendevetenskap. Vi är en FN-certifierad skola som samarbetar med skolor i utlandet och hela vår verksamhet genomsyras av internationalisering. De globala målen möter du i många ämnen och en av årets höjdpunkter är FN-rollspelet. Vi jobbar mot näringsliv och organisationer, många elever driver UF-företag och vi har sedan länge samarbete med P3-Guldgalan och Melodifestivalen. Välkommen!

LÄGET


Gymnasieskolan ligger på Södra Hamngatan mitt i centrala Göteborg, nära både Centralstationen och Brunnsparkens spårvagnar och bussar.

VÅRA LOKALER


Vi finns i fina gamla banklokaler från 1880, med öppna ytor och högt i tak. Allt är ombyggt för att passa vårt sätt att arbeta tillsammans.

GEMENSKAP


Stämningen är omvittnat god! Du har en mentor som stöttar dig och en elevstyrd FN-förening som arrangerar fyra FN-aktiviteter varje år.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-04-13

Tuva Dahlgren – Tidigare elev på NTI Mediegymnasiet

“FN-rollspelet i 3an var väldigt roligt”   Efter ett välkomnande öppet hus bytte Tuva Dahlgren till NTI Mediegymnasiet för att...

Läs mer

2019-04-03

FN-rollspel

För andra året i rad har vi i egenskap av FN-skola arrangerat ett mycket spännande och engagerande FN-rollspel. Som FN-skola...

Läs mer

2019-03-22

Workshop lördag 6 april – Film, Foto, Grafisk design och Webbdesign

Visst vill du pröva på att filma, fota, jobba med grafisk design eller webbdesign! På lördag 6 april kl 11.00...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra Öppet Hus följande tider. Vi finns på Södra Hamngatan 19-21 i centrala Göteborg.

2019

 Intresseanmälan