Välkommen till vårt digitala öppet hus!

På denna sida har vi samlat information om vår skola, våra program och annat nyttigt för dig som ska söka till gymnasiet – ett digitalt öppet hus!

GENVÄGAR TILL SIDANS INNEHÅLL
Besök oss hemifrån | Tidigare livesändningar | TeknikprogrammetIT-programmet | Makerspace | NTI Campus – en modern skolplattform | Vanliga frågorSnacka med SYV

Digitalt öppet hus 29 april kl. 17-19

Mer information kommer när det närmar sig, håll utkik!
Gör en intresseanmälan för att få en påminnelse om när det är dags.

Om du vill få en inblick i vår vardag kan du följa oss på sociala medier. Länkar finns längst ner på sidan!

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Privat visning

På grund av att vi har behövt ställa in våra fysiska öppna hus erbjuder vi nu privata visningar av skolan. Läs mer om besöket och hur du anmäler dig via knappen!

Öppet hus

Under våren kommer vi fortsatt hålla öppet hus digitalt på grund av pandemin. Via knappen nedan kan du se mer information och datum för kommande Öppet Hus.

Besök oss hemifrån!

NTI Nacka växer och i somras blev våra utökade lokaler färdiga. Häng med vår lärare Emy som visar hur det ser ut hos oss!

Tidigare livesändningar

Under vintern har vi sänt live eftersom vi inte kunnat bjuda in till fysiska öppna hus. Via knappen nedan kan du se vår senaste livesändning i efterhand!

Livesändning 4 februari

På vår Facebook-sida kan du se fler tidigare livesändningar!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning på teknikvetenskap eller informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Jim om NTI Teknik

”Jag har alltid varit teknikintresserad och sysslar mycket med programmeringen på fritiden, sen visste jag att det var NTI jag ville gå på. Vi läser saker som data, nätverksteknik och webbutveckling, vi har även fått lära oss grunderna i C#.”

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Ebba om NTI IT

”Jag lär mig något nytt varje dag, inte minst om programmering och webbutveckling. Ibland känns det som att jag inte hänger med, men då finns lärarna alltid där och anpassar undervisningen så att jag förstår.”

Makerspace

För att du ska få testa modern digital och innovativ teknik har vi byggt ett makerspace. Här berätta vi mer vad det är!

NTI Campus

NTI Campus är vårt skolsystem som NTI Nacka var först ut med. Campus Online är en digital plattform där elever och medarbetare har allt för sina studier och arbete samlat på ett ställe. Med en single sign on-lösning får användaren tillgång till schema, provschema, undervisningsmaterial, kontakt med lärare och elever och SYV. Hör mer om NTI Campus i videon!

Vanliga frågor om NTI Nacka

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.