Som en del av AcadeMedia följer vi Folkhälsomyndighetens och AcadeMedias riktlinjer gällande Covid-19. För mer information, klicka på knappen bredvid.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Nacka

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner. Längre ner på denna sidan videor från rektor, lärare och elever som berättar mer om vår skola.

Innehåll:
Live-stream
Teknikprogrammet
IT-programmet
NTI Campus – en modern skolplattform
Studie- och yrkesvägledning online

Live stream med rektor Dan

Den 29 april hade vi en livesändningen från vår skola. Du kan fortfarande se den på vår facebooksida. Klicka på knappen nedan för att komma dit.

Har du fortfarande något obesvarad fråga om oss är du välkommen att kontakta oss eller skicka en fråga via Facebook eller Instagram.

Besök oss hemifrån!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning på informations- och medieteknik eller teknikvetenskap. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Jim om NTI Teknik

Jag har alltid varit teknikintresserad och sysslar mycket med programmeringen på fritiden, sen visste jag att det var NTI jag ville gå på. Vi läser saker som data, nätverksteknik och webbutveckling, vi har även fått lära oss grunderna i C#.

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Ebba om NTI IT

Jag lär mig något nytt varje dag, inte minst om programmering och webbutveckling. Ibland känns det som att jag inte hänger med, men då finns lärarna alltid där och anpassar undervisningen så att jag förstår.

NTI Campus

NTI Campus är vårt nya skolsystem som NTI Nacka är först ut med. Via ett system når du alla scheman, uppgifter, ämnen och andra saker som rör din skolgång!

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.