Nu kan du söka IT-programmet (el- och energiprogrammet, inriktning på dator- och kommunikationsteknik) på NTI Gymnasiet i Nacka. Till hösten 2020 drar vi igång programmet för första gången på vår skola. Vi är dock inte nybörjare, utan har jobbat med IT i många år. Vår rektor Dan jobbade tidigare på NTI Gymnasiet Stockholm och har stor erfarenhet av IT – därför är vi extra glada över att äntligen kunna erbjuda programmet på vårt gymnasium här i Nacka.

”IT är ett säkert kort på arbetsmarknaden”

Arbetsmarknaden är i stort behov av kunskaper inom IT, därför är det lätt att få jobb efter studenten. Vi anpassar dessutom vår utbildningen efter arbetsgivarnas behov, så att du får rätt kompetens från början.

Läs in högskolebehörighet på IT-programmet

IT-programmet är en yrkesutbildning, vilket innebär att du kan börja jobba direkt efter avklarad examen. Men vi vet att högskolebehörighet är viktigt, och därför kan du läsa in den genom dina individuella val. Prata med oss så berättar vi mer.

Har du en fråga om IT-programmet?

Här kan du läsa mer om IT-programmet på NTI Gymnasiet Nacka. Du är också varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi har vårt andra öppna hus på onsdag 4 december, kom gärna förbi en sväng!

Elev som jobbar med dator på IT-programmet