Har du precis börjat gymnasiet? Är du intresserad av IT, tech och digitalt skapande? Vill du lära dig programmera robotar och prova den senaste VR-tekniken?

Den 10 september bjuder NTI Gymnasiet Gärdet in till en kväll där du får uppleva hur teknik på gymnasiet kan fungera i praktiken. Under kvällen kommer du att, tillsammans med våra elever, få prova på robotteknik, VR-utrustning och 3D-skrivare i vårt MakerSpace. Dessutom går det rafflande robot-fotbollsderbyt mellan AIK och Hammarby av stapeln. Det vill du inte missa!

Vi kommer att bjuda på enklare mat och tilltugg.

Plats: NTI Gärdet, Värtavägen 65 (T-bana Gärdet)

Tid: Tisdagen den 10/9 kl. 17.30-20.00

Vi ses!

Om NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT.  Vi arbetar för att du ska få en helhetsförståelse för tekniken och estetiken bakom olika digitala medier och andra IT-miljöer. Hos oss är samtliga ämnen specifikt anpassade efter programmet du valt. Det ger en stadig plattform att stå på för en framtid inom science, tech och IT!

Vill du byta till NTI Gymnasiet Gärdet?

NTI Gärdet kan ta emot ett par elever till. Se alla våra lediga platser på bytagymnasium.se eller hör av dig direkt till oss så hjälper vi dig att byta till vår skola. Om du har frågor kommer det även finnas representanter på plats under kvällen den 10 september.