NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har vi det gemensamma målet att erbjuda framtidssäkrade utbildningar inom tech, science, business och design. För att möta samhällets behov inom dessa branscher är våra skolor indelade i tre profiler – NTI Gymnasiet, NTI Vetenskapsgymnasiet och NTI Handelsgymnasiet. Framtidens innovationer börjar här!

”Vi vet att våra elever kommer ut till en digitaliserad framtid, och det vill vi förbereda dem för. Därför går tekniken som en röd tråd genom hela utbildningen, oavsett vilket program du väljer.”
– Petra Norqvist, Rektor NTI Gymnasiet Umeå

I den här filmen får du följa med till flera av våra gymnasieskolor och träffa både personal och elever – häng med!