Äntligen kan vi träffas igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla intresserade elever och vårdnadshavare till öppet hus på våra skolor runt om i landet.

Under hösten planerar vi att genomföra våra öppna hus som vanligt igen. Du kommer att kunna träffa både elever och lärare, och självklart få svar på alla dina frågor. Passa också på att gå en rundtur i skolan!

Ta reda på när den skola som just du är intresserad av har Öppet hus genom att besöka den skolans Öppet hus-sida. Du hittar alla skolor i menyn längst upp till höger eller här.

Observera att upplägget för öppet hus kan förändras med kort varsel utifrån rådande smittläge. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer. Vi ber dig att endast besöka oss om du är symptomfri och känner dig frisk.

På skolornas Öppet hus-sidor hittar du alltid den senaste informationen.

Varmt välkommen på öppet hus på NTI Gymnasiet – vi ser fram emot att träffa dig!