Uppdaterad 20 januari 2022

Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla intresserade elever och vårdnadshavare till öppet hus på våra skolor runt om i landet. Du kommer att kunna träffa både elever och lärare, och självklart få svar på alla dina frågor. Passa också på att gå en rundtur i skolan!

Information med anledning av Covid-19
Med anledning av rådande smittspridning kan upplägget för våra öppna hus förändras snabbt. Vi följer alltid AcadeMedias riktlinjer för öppet hus. I dagsläget genomför de flesta av våra skolor sina öppna hus som planerat, med med ett begränsat antal platser och så länge avstånd kan hållas. Läs mer om hur skolan som just du är intresserad av genomför sina öppna hus på den skolans öppet hus-sida.

Varmt välkommen på öppet hus på NTI Gymnasiet – vi ser fram emot att träffa dig!