Uppdaterad 10 december 2021

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda in alla intresserade elever och vårdnadshavare till öppet hus på våra skolor runt om i landet. Du kommer att kunna träffa både elever och lärare, och självklart få svar på alla dina frågor. Passa också på att gå en rundtur i skolan!

Ta reda på när den skola som just du är intresserad av har Öppet hus genom att besöka den skolans Öppet hus-sida. Du hittar alla skolor i menyn längst upp till höger eller här.

Information med anledning av Covid-19
På grund av pandemin kan upplägget för våra öppna hus förändras med kort varsel. Vi följer alltid AcadeMedias riktlinjer för öppet hus. Vi ber dig att endast besöka oss om du är helt frisk.

Varmt välkommen på öppet hus på NTI Gymnasiet – vi ser fram emot att träffa dig!