Under januari och februari har alla våra skolor öppet hus. Varmt välkommen att se skolan och höra mer om våra program!

Vad är ett öppet hus?

Ett öppet hus betyder att skolan är öppen för besök av intresserade elever och deras vårdnadshavare. Våra öppet hus är vanligtvis 2-3 timmar långa och det går bra att droppa in när som helst under denna tid.

Vad händer under ett öppet hus?

Under öppet hus kan du se dig omkring i våra lokaler. Du får även träffa och prata med både elever och lärare som finns tillgängliga för alla typer av frågor. Det är också vanligt att rektorn håller en kortare presentation om skolan, programmen och NTI Gymnasiets framtidsfokus.

Datum & anmälan

Datumen för öppet hus kan variera mellan våra 29 skolor, men alla har minst ett under våren. Välj skola nedan för att se den skolans öppet hus-datum. Anmäl dig gärna så håller vi dig uppdaterad och påminner dig när det är dags.

Välj skola och anmäl dig

Varmt välkommen på öppet hus på NTI Gymnasiet – vi ser fram emot att träffa dig!