På NTI Gymnasiet utbildar vi för framtiden och vi vill ge våra elever så goda förutsättningar som möjligt att vara med och påverka, leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Det ställer krav på oss som skola, och vi inser att vi behöver ta hjälp utifrån och kommer därför att arrangera TECH DAY på NTI Gymnasiet i Örebro. Under dagen kommer några ledande aktörer från Örebroregionen till skolan för att presentera sina innovationer, produkter, affärsidéer och forskningsområden.

Vi vill med techday skapa en plattform där våra elever får möta dagens och morgondagens teknik, och komma i kontakt med personer som arbetar i branschen. Målet är att eleverna ska inspireras och se möjligheter för att utveckla sina egna idéer.