På Öppet Hus får du en unik möjlighet att lära känna din framtida skola. På skolan får du bland annat uppleva och pröva på utrustningen i Makerspace och vårt nya medielabb. Passa på att mingla med lärare och elever samtidigt som du fikar!

IT Programmet (Infrastructure)

• Hur fungerar APL? (Praktik) Programansvarig Samuel Sundell berättar vid två tillfällen!
      • Vad kan man göra med en mikrodator Arduino? Testa tillsammans med vår tekniklärare Javad!

Teknikprogrammet (Software)

• Är du intresserad av teknikprogrammet? Lyssna till biträdande rektor som berättar om upplägget för teknikprogrammets tre år.
      • Lärare och elever berättar om och visar prov på programmeringsprojekt, webbutveckling m.m.

Designprogrammet (Front end)

• Besök medielabbet och testa  VR!
      • Undersök utrustning som används i kursen som exempelvis medieproduktion, och ställ frågor om designprogrammets innehåll.

Väl mött!