Till dig som blivit antagen till oss och börjar åk 1: GRATTIS! Du har nu tagit ett stort steg mot en utbildning för framtiden och vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans påbörja tre fantastiska år! Din första skoldag är måndag 17 augusti då vi börjar kl 10.00 på skolan. Då börjar också NTI Prepweek som är vår introduktion till skolan. Du får lära känna dina klasskamrater, lärare och får veta mer om våra arbetssätt på skolan. Inför skolstarten kommer du att få ett brev skickat till dig med mer information. Då kommer också en inbjudan till ett tidigt föräldramöte.

Du du har några frågor eller funderingar inför skolstarten är du välkommen att höra av dig till oss. Du kanske vill komma till skolan någon dag innan för att få se lokalerna och träffa lärare eller specialpedagog.

Till våra nuvarande elever som börjar i åk 2 och 3: Vi saknar er och ser väldigt mycket fram mot att ha er åter på skolan! Ni börjar igen tisdagen den 18 augusti. Mer detaljer om tid och plats meddelas sedare.

Covid-19-info: Vi följer myndigheternas råd och direktiv som i nuläget säger att vi ska bedriva undervisning på plats på skolan och vidta åtgärder för att minska smittspridning. Det innebär bland annat att stanna hemma vid symptom, vara noga med handhydhygien och att hålla fysiskt avstånd.