Hej!

Nu är vi laddade här på skolan för studentfirande! Under den gångna veckan har åk 3:orna varit inne på skolan en dag var och bland annat förberett studentutspringet.

Eleverna är välkomna hit kl 09.00 då vi kommer att ha en kort samling utomhus med alla tre klasser (ca 50 elever + lärare). Klasserna kommer att fotograferas och därefter gå in på skolan till separata klassrum. Vi har dukat glest och riskminimerat genom att bland annat ha portionsförpackingar och varit extra noga med hygienen. Studenterna kommer att få tydlig information om vad som gäller för fysisk distans och annat som är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att sköta.

Själva utspringet sker klass för klass enligt schemat

11.30 17It

11.50 17Te

12.10 17Es

Vi ber er ta hänsyn till att vi endast kan ta emot två (2) firande per student. Vi önskar att ni håller er en bit från skolan fram till 5 min innan utsatt tid. Så snart studenterna har sprungit ut behöver ni förflytta er från skolan så att nästa klass kan förbereda utspring.

För de som inte är på plats så kommer vi att sända utspringet live. Det gör vi från webbsidan: www.twitch.tv/ntiorebro.