Lördagen den 19 oktober hade vi vårt första öppna hus på skolan. Det visade sig att det stora intresset för vår skola som vi märkte på gymnasiemässan höll i sig. Det var fullt i lokalerna under hela öppettiden och elever och personal gjorde sitt bästa för att hinna svara på alla kloka frågor. De som besökte oss fick bland annat kolla in 3-dimensionella objekt som elever skapat i VR (virtual reality), testa fibersvetsning, se olika medieproduktioner (bla filmer och webbsidor) som elever gjort, testa att flyta drönare och att se vilka möjligheter som vårt makerspace ger. Rektor Simon Ekdahl höll en presentation om skolan som helhet vid två tillfällen och berättade om hur vi arbetar för att med hjälp av tech, science och IT göra eleverna förberedda för vår allt mer digitaliserade värld och den arbetsmarknad och de utbildningar som väntar inom området.

Nästa steg är att komma till oss på en prova-på-dag. Boka in detta via din SYV.

Om du missade öppet hus i lördags är du välkommen hit på vårt nästa som är torsdagen den 28 november kl 17.00-19.00. Gör gärna en intresseanmälan här för att få en påminnelse inför besöket.