Öppet hus

På Öppet Hus får du en unik möjlighet att lära känna din framtida skola. På skolan får du bland annat uppleva och pröva på utrustningen i Makerspace och vårt nya medielabb. Passa på att mingla med lärare och elever samtidigt som du fikar!

IT Programmet (Infrastructure)

• Hur fungerar APL? (Praktik) Programansvarig Samuel Sundell berättar vid två tillfällen.
  • Vad kan man göra med en mikrodator Arduino? Testa tillsammans med vår tekniklärare Javad!

Teknikprogrammet (Software)

• Är du intresserad av teknikprogrammet? Lyssna till biträdande rektor som berättar om upplägget för teknikprogrammets tre år.
  • Lärare och elever berättar om och visar prov på programmeringsprojekt, webbutveckling m.m.

Designprogrammet (Front end)

• Besök medielabbet och testa  VR!
  • Undersök utrustning som används i kursen som exempelvis medieproduktion, och ställ frågor om designprogrammets innehåll.

Nedan ser du vilka datum vi bjuder in dig till Öppet Hus!  Har du några frågor kring ditt besök? Ring oss på: 019-44 64 60 eller mejla: orebro@ntig.se. Du hittar oss på Karlsgatan 30.

Välkommen!.

24 april 2019

Välkommen!

SMS:a mig om öppet hus