ANMÄL DIG TILL EN PROVA-PÅ-DAG

Välkommen på en ”prova på dag” hos oss på NTI Gymnasiet! Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av.

Dagen börjar med start kl 09.30 och avslutas kl ca 14.30. Skolans ambassadörer och lärare möter upp på våningsplan 2 utanför rektorsexpeditionen eller utanför huvudentrén.

Under läsåret 19/20 genomför vi 6 prova-på-dagar enligt nedanstående datum:

Tillfälle 1: Tisdagen den 5/11
Tillfälle 2: Tisdagen den 26/11
Tillfälle 3: Tisdagen den 10/12:
Tillfälle 4: Tisdagen den 4/2:
Tillfälle 5: Tisdagen den 11/2:
Tillfälle 6: Tisdagen den 28/4:

Studie och yrkesvägledare bokar genom att:

1. Om du är studie och yrkesvägledare och vill boka in en elev, kan du kontakta vår administratör Lina Aker (019-44 64 60, lina.aker@ntig.se).

2. Eller så bokar du direkt via bokningssystemet doodle. Har du inte fått länken till doodle via mail, så skickar du ett mail till Lina Aker och frågar efter detta.

Intresseanmälan elev:

Vill du anmäla dig, fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort. Fält markerade med en * är obligatoriska. Men det är viktigt är att du som elev kontaktar din mentor och SYV och berättar att du vill genomföra en prova på dag, då SYV genomför själva bokningen.

Med vänliga hälsningar,
Lina Aker och Biträdande rektor Andreas Holm

Meddela oss vilket/vilka program du är intresserad av, hur länge du vill stanna och eventuell specialkost så bokar vi in en tid som passar.

Under läsåret 19/20 genomför vi 6 prova-på-dagar enligt nedanstående datum:

Tillfälle 1: Tisdagen den 5/11
Tillfälle 2: Tisdagen den 26/11
Tillfälle 3: Tisdagen den 10/12:
Tillfälle 4: Tisdagen den 4/2:
Tillfälle 5: Tisdagen den 11/2:
Tillfälle 6: Tisdagen den 28/4:

Studie och yrkesvägledare bokar genom att:

Intresseanmälan elev:

Med vänliga hälsningar,