Som en del av AcadeMedia följer vi Folkhälsomyndighetens och AcadeMedias riktlinjer gällande Covid-19. För mer information, klicka på knappen bredvid.

ANMÄL DIG TILL EN PROVA-PÅ-DAG

Vill du veta hur det är att vara elev hos oss på NTI? Då ska du boka in dig för en prova-på-dag! Då får du vara med på lektioner och se hur vi arbetar. Du får också träffa elever och lärare och kan ställa alla dina frågor. Vi bjuder på lunch i skolans matsal.

Schema per program
NTI Teknik (TEINF)
NTI Design (ESEST)
NTI IT (EEDAT)

Välj vilken vecka som passar och boka in dig på det program som du är mest intresserad av.

Prata med din SYV, mentor eller annan på din skola för att få ledigt
SYV bokar sedan in dig för den vecka som passar nedan. Vi har begränsat antalet platser per tillfälle till fem besökare.

Har du några frågor eller vill anmäla specialkost är du välkommen att höra av dig till Lina Aker på 019-44 64 60 eller lina.aker@ntig.se.

Anmälan vecka 42

Anmälan vecka 46