Prova på NTI Örebro

Förenkla ditt gymnasieval – gör en Prova på-dag!
Hur ska du kunna veta vilken skola som är rätt för dig? En Prova på-dag hjälper dig på vägen! Då får du chansen att känna på hur det vore att gå hos oss. Att vara en NTI:are. Du kommer hänga med elever under en skoldag och prova på lektioner på det program du är intresserad av. Se schema och information om hur du bokar nedan!

Schema & upplägg för prova på-dag
  • EE: IT & Nätverk – måndagar
  • TE: Informationsteknik/Produktutveckling – onsdagar
  • ES: Design & Media – onsdagar

Så bokar du
    I första hand bokar du en prova på dag hos genom att prata med Studie- och yrkesvägledaren på din skola. Har du inte möjlighet till det kan du boka in dig genom att fylla i formuläret här på sidan.

Är du SYV och vill boka?
    Då använder du vårt bokningssystem via Doodle. Länk till detta har vi skickat ut via mail. Har du inte fått något mail kan du kontakta andreas.holm@ntig.se.

Inför ditt besök
    Du hittar oss här. Kontakta oss om du har frågor inför ditt besök. Hoppas vi ses!
  • Boka en prova på-dag

Boka in dig i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort!

Vilket/vilka program är du intresserad av?
    När ska du börja gymnasiet?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

NTI Gymnasiet Helix AB 556674-7290, NTI Gymnasiet Ellips AB 556597-0471, NTI Gymnasiet Macro 556120-3679, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.