Anmäl dig till en prova-på-dag

Du är välkommen att besöka vår skola under en skoldag. Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av.

Under läsåret genomför vi fem prova-på-dagar. Dagen börjar med gemensam start kl 09.00 och avslut programvis kl ca 14.00

Tillfälle 1: Tisdagen den 23/10

Tillfälle 2: Tisdagen den 13/11

Tillfälle 3: Tisdagen den 11/12

Tillfälle 4: Tisdagen den 29/1

Tillfälle 5: Tisdagen den 7/5

Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Om du är SYV och vill boka in en elev ska du kontakta vår administratör Lina Aker (019-44 64 60, lina.aker@ntig.se).

Vill du anmäla dig, fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort. Fält markerade med en * är obligatoriska.

Namn *
Mobilnummer *