Som en del av AcadeMedia följer vi Folkhälsomyndighetens och AcadeMedias riktlinjer gällande Covid-19. För mer information, klicka på knappen bredvid.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Södertälje

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Måndagen den 30 november mellan kl. 17–19 kommer vi att sända live via Google Meet. Vi kommer bland annat berätta mer om våra program och hur det är att gå på skolan. Tryck på knappen nedan för att komma direkt till livesädningen. Samma dag och tid kommer vi även att finnas tillgängliga i chatten här på hemsidan (nere i högra hörnet), så att du kan ställa alla dina frågor om NTI Gymnasiet Södertälje!

Innehåll:
Vad säger eleverna om skolan? | Ta en tur i skolan!TeknikprogrammetIT programmet | Programmering på NTIStudie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av covid-19 tar vi emot ett begränsat antal besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig dag i nacka. Tryck på knappen nedan för mer information!

Eleverna om NTI Gymnasiet Södertälje

Hur är det att plugga på NTI Gymnasiet Södertälje? Det svarar våra elever på här!

Besök vår skola hemifrån

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att gå runt själv eller titta på filmen för en tur runt skolan. Så snart vi kan ta emot elever igen är du självklart välkommen att besöka oss men tills dess, kolla in här.

Gå runt hos oss

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Jim om NTI Teknik

”Jag har alltid varit teknikintresserad och sysslar mycket med programmeringen på fritiden, sen visste jag att det var NTI jag ville gå på. Vi läser saker som data, nätverksteknik och webbutveckling, vi har även fått lära oss grunderna i C#.”

IT programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Med fördjupningen INFRASTRUCTURE får du även kunskap inom fibersvetsning, kundservice och nätverksadministration samt möjlighet till utlandspraktik.

Jesper om NTI IT

”På NTI får man verkligen fördjupa sig i såväl servrar som mjukvara och hårdvara. Vi lär oss varenda komponent i ett nätverk, varje kabel, om LAN och WAN – och hur allt måste följa samma standard för att fungera.”

Programmering på NTI

Programmering är viktigt för framtiden eftersom det är grunden för digitaliseringen i samhället.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.