Rektor har ordet

Gymnasiet! Det första, stora steget ut i det vuxna livet. Jag vill att din gymnasietid ska bli en blandning av många olika saker. Först och främst vill jag att du ska möta utmaning. Du ska till exempel få lära dig nya saker och upptäcka hur du kan bli en del av den nya, spännande tech- och science-verkligheten. Du ska få lära dig att lösa framtidens problem och möta samhällets komplexa verklighet med moderna tekniska och digitala verktyg. Jag vill att du under din tid på gymnasiet ska få glänta på de många dörrar som du kanske vill öppna helt någon dag, jag vill att du ska få en chans att nosa på de möjligheter som framtiden har att erbjuda just dig.

För att klara av de nya utmaningar du ställs inför är det viktigt att du känner dig trygg och tillfreds. På vår skola arbetar vi nära våra elever på alla möjliga sätt; vårt lärarrum ligger till exempel mitt i skolans hjärta. Vi är en liten och trygg skola och för oss är det viktigt att vi möter, ser och bekräftar våra elever varje dag. Vårt främsta fokus är att du ska nå så långt som möjligt och få utveckla dig maximalt inom din fulla potential.

Jag tycker att det är roligt att gå till jobbet varje dag och jag vill att du ska känna att din gymnasietid blir lika utmanande, rolig och spännande som jag hoppas att den ska bli! Vill du veta mer om vår skola, har du frågor om vad vi vårt erbjudande eller vill du kanske komma och besöka skolan för en dag?

Ta kontakt med mig eller besök oss på något av våra kommande öppna hus!

Malin Gustafsson

malin.gustafsson@ntig.se