NTI Gymnasiet Södertörn

En skola på frammarsch

NTI Gymnasiet Södertörn startade 2001 som en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-inriktning och hette då IT-Gymnasiet Södertörn. IT genomsyrar fortfarande undervisningen för våra 300 elever – oavsett program och inriktning. Vårt gymnasium ligger i ett attraktivt område på frammarsch. Här byggs såväl för handel och boende som kultur och utbildning. Vi har exempelvis Södertörns högskola och Technology and Health i grannskapet. Vår målsättning är att ge eleverna en stabil grund att stå på. Vare sig det handlar om arbete eller fortsatta högskolestudier.

LÄGET


Perfekt läge söder om Stockholm med tät kollektivtrafik. Och Södertörn är en etablerad studiemiljö - vi har flera högskolor som grannar!

VÅRA LOKALER


Skolan är trygg och trivsam, tillgänglig och välutrustad. Lärare och elever har mycket goda relationer och alla hjälps åt för att utveckla skolan ytterligare.

GEMENSKAP


Engagerade och kunniga lärare utvecklar eleverna även utanför lektionstid – exempelvis inom programmering, LAN och estetiska projekt.

Intresseanmälan

Våra program

Nyheter

2019-04-05

LAN kväll 26 april kl. 18.00

Välkommen in på LAN kväll Nu är det dags igen att anmäla sig till vårterminens LAN kväll den 26:e april...

Läs mer

2019-02-11

Hög andel som tar examen från NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet har ett framgångsrikt läsår bakom sig. I kvalitetsrapporten för 17/18 framgår det bland annat att över 90 procent...

Läs mer

2019-02-05

Välkomna på Makerspacekväll, torsdag 7 februari kl. 18 – 21

NTI Gymnasiet Södertörn öppnar upp portarna för intresserade blivande elever, som vill bekanta sig med vårt nystartade Makerspace – en...

Läs mer
Se alla nyheter

Öppet hus

Välkommen till våra öppet hus följande tider. Vi finns på Röntgenvägen 19 i Huddinge.

 

2019

Torsdag 24 oktober
Tisdag 3 december

 

2020

Torsdag 6 februariIntresseanmälan