NTI Gymnasiet Södertörn

Ett gymnasium på frammarsch

NTI Gymnasiet Södertörn är ett gymnasium som startade 2001, som en av de första fristående skolorna med IT-inriktning och hette då IT-Gymnasiet Södertörn. IT genomsyrar fortfarande undervisningen för våra 300 elever – oavsett program och inriktning. Vårt gymnasium ligger i ett attraktivt område på frammarsch. Här byggs såväl för handel och boende som kultur och utbildning. Vi har exempelvis Södertörns högskola och Technology and Health i grannskapet. Vår målsättning är att ge eleverna en stabil grund att stå på. Vare sig det handlar om arbete eller fortsatta högskolestudier.

LÄGET


Skolan har ett bra läge med bra kollektivtrafik. Du kommer enkelt hit med pendeltåg eller bussar. Södertörn är en etablerad studiemiljö med flera högskolor som grannar.

VÅRA LOKALER


I våra ljusa och trivsamma lokaler skapar elever och lärare goda relationer. Här hjälps alla åt att gemensamt utveckla skolans miljöer i en kontinuerlig process.

GEMENSKAP


Hos oss får våra elever möjlighet att tillsammans med sina engagerade och kunniga lärare utveckla sin nyfikenhet kring teknik, robotar, och estetiska projekt även utanför lektionstid. Ett aktivt elevråd bidrar till att skapa en god gemenskap och samhörighet.

Intresseanmälan
Elev inspekterar burk med biologiskt material
javascript
Kille vid teknik

Digitalt öppet hus

Just nu har vi inga öppna hus inplanerade. Gör gärna en intresseanmälan via knappen nedan, så får du en påminnelse om när du kan besöka oss igen.

Tills dess kan du bekanta dig med skolan på vår digitala öppet hus-sida, där vi samlat massor med information om oss.


Detta är NTI Södertörn


Våra program

Nyheter

2020-12-02

AI på schemat för NTI Gymnasiets medarbetare

Förra veckan stod artificiell intelligens på schemat för medarbetarna inom NTI Gymnasiet. Del två av föreläsningsserien som anordnas tillsammans med...

Läs mer
Bild på NTI Gymnasiets logga

2020-10-21

Välkommen till Öppet Hus, med begränsningar

Över hela Sverige börjar gymnasievalet dra igång och vi välkomnar besökare till våra skolor, dock med begränsningar för er och...

Läs mer

2020-08-25

Varmt välkommen till föräldramöte för ÅK1!

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 1! Onsdag 26 augusti är ni välkomna in till NTI Gymnasiet Södertörn för föräldramöte. Ni...

Läs mer
Se alla nyheter

NTI Södertörn

Röntgenvägen 19, 141 52 Huddinge, Sverige

Till skolan