NTI Gymnasiet Sollentuna

Ett gymnasium i Sollentuna med utrymme för alla

Detta är skolan för dig som är intresserad av IT, teknik och handel. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – utvecklar vi ständigt nya arbetsmetoder för högsta kvalitet. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt. Och vi gör allt för att bygga både gemenskap och arbetsglädje. NTI Gymnasiet Sollentuna är en liten skola där du får utrymme för din personlighet och där vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt. Här ser vi dig!
Vi erbjuder förutom engagerade lärare och verklighetsförankrad undervisning även relevanta certifieringar, exempelvis Unity certified user: Programmer eller MTA 98-367: Security Fundamentals. Våra yrkesprogram ger dig stora möjligheter att få jobb direkt efter studenten, eftersom du inte bara får praktisera hos företag i Sverige, utan också har möjlighet att ha din arbetsförlagda praktik (APL) utomlands.

Följ oss på Youtube, Instagram och Facebook.

NY TEKNIK


Tillgång till vårt Makerspace, en skaparmiljö med 3D-scanner, 3D-skrivare, Arduino, Raspberry Pi, byggsatser med drönare och robotar och mycket mer!

MENTORSKAP


Mentorer som arbetar heltid med att följa upp och stödja elevernas studier samtidigt som lärarna får ägna sig åt det de är bäst på – att undervisa!

E-SPORTSPROFIL


Du får tillgång till professionella tränare på kvällstid och en chans att lära dig mer om branschen och vad som krävs för att bli framgångsrik inom E-sport. Läs mer!

Intresseanmälan

Öppet hus

Just nu har vi inga öppna hus inbokade, men bekanta dig gärna med skolan på vår sida Digitalt öppet hus där vi samlat massor med bra information om oss!

Passa även på att lämna en intresseanmälan via knappen nedan,
så får du information om skolan samt påminnelser om öppna hus eller andra event.


NTI Sollentuna - på mindre än 2 minuter


Våra program

Nyheter

2021-06-29

Välkommen till NTI Gymnasiet Sollentuna!

Till dig som börjar åk 1 på Teknik (TE) eller El- och Energi (IT) programmet. Du har nu tagit ett...

Läs mer
Eleven Elias i skarpt läge när han certifierar sig i Python och svarar på frågor

2021-05-20

Certifiering på NTI Gymnasiet – allt du vill veta och 3 smarta tips

C#, Microsoft eller till exempel Python. På flera av NTI Gymnasiets skolor kan eleverna certifiera sig inom en mängd olika...

Läs mer
Bild på elev som går på teknikprogrammet på NTI Gymnasiet

2021-04-15

NTI Gymnasiet snackar esport på Vetenskapsfestivalen

Är du intresserad av esport och undrar vad det egentligen innebär att läsa det på gymnasiet? I helgen gästar NTI...

Läs mer
Se alla nyheter