NTI Gymnasiet Sollentuna

Ett gymnasium i Sollentuna med utrymme för alla

Detta är skolan för dig som är intresserad av IT och teknik. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – utvecklar vi ständigt nya arbetsmetoder för högsta kvalitet. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt. Och vi gör allt för att bygga både gemenskap och arbetsglädje. NTI Gymnasiet Sollentuna har fokus på studier där alla blir sedda och där alla får utrymme för sin personlighet. Vi erbjuder även internationalisering på El- och energiprogrammet genom APL (arbetsplatsförlagt lärande) utomlands.

Följ oss på Youtube, Instagram och Facebook.

NY TEKNIK


Du får tillgång till vårt makerspace, en skaparmiljö med 3D-scanner, 3D-skrivare, Arduino, Raspberry Pi, byggsatser med drönare och robotar och mycket mer!

MENTORSKAP


Vi har mentorer som arbetar heltid med att följa upp och stödja elevernas studier samtidigt som lärarna får ägna sig åt det de är bäst på – att undervisa!

E-SPORTSPROFIL


Du får tillgång till professionella tränare på kvällstid och en chans att lära dig mer om branschen och vad som krävs för att bli framgångsrik inom esport.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

2022-08-15

Skolstart HT 22

Skolstart åk 1 HT 22 IT 22 Onsdag 17/8 kl: 9.00 TE 22 Onsdag 17/8 kl :11.00 Välkomna!

Läs mer

2022-08-15

Skolstart HT 22

Starttider: ÅK 1 IT 22 Onsdag 17/8 KL 9.00 TE22 Onsdag 17/8 KL 11.00 Välkomna!

Läs mer
Eleven Elias i skarpt läge när han certifierar sig i Python och svarar på frågor

2022-05-20

Certifiering på NTI Gymnasiet – allt du vill veta och 3 smarta tips

C#, Microsoft eller till exempel Python. På de flesta av NTI Gymnasiets skolor kan eleverna certifiera sig inom en mängd...

Läs mer
Se alla nyheter