Träffa oss på höstens mässor!

I höst ställer vi ut på Stockholms stora gymnasiemässor. Passa på att besöka vår monter på mässorna så berättar vi mer om vår skola och våra spännande program!
 

Tid och plats

 • 12 november kl. 10-15 på den fysiska gymnasiemässan Stockholm nordväst, plats Solnahallen. Du får då möjlighet att träffa vår personal och ambassadörer och få veta mer om vår skola. Ca. 18 skolor från Stockholms nordvästra område ställer ut.
 • 22-23 november med start 8.30den digitala gymnasiemässan i Stockholm. Här ställer fler än 100 gymnasieskolor ut online i en virtuell mässmiljö. Då kommer du kunna chatta med oss samt ta del av nyttig information om vår skola.
   
  Hos oss kan du läsa EE: IT & Nätverk och TE: Informationsteknik.
   
   

   

  Om gymnasiemässorna

  Mässorna samlar en mängd olika gymnasieskolor under ett och samma tak, vilket ger dig som går i årskurs 9 möjligheten att träffa olika skolor och utforska dina framtidsmöjligheter.
   

  Om NTI Gymnasiet Sollentuna

  Detta är skolan för dig som är intresserad av IT och teknik. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – utvecklar vi ständigt nya arbetsmetoder för högsta kvalitet. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt. Och vi gör allt för att bygga både gemenskap och arbetsglädje. Vi erbjuder även internationalisering på El- och energiprogrammet genom APL (arbetsplatsförlagt lärande) utomlands.
   
  Läs mer om oss i vår katalog.