Till dig som börjar åk 1 på Teknik (TE) eller El- och Energi (IT) programmet. Du har nu tagit ett stort steg mot en utbildning för framtiden och vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans påbörja tre fantastiska år!

Vi ses på vårt upprop onsdag den 18 augusti. Klockan 9.00 träffas IT21 och klockan 11.00 träffas TE21. Första dagen träffas vi ca 2 h, ingen lunch serveras. Under din första skolvecka kommer vi introducera dig till NTI, till dina lärare och dina nya klasskamrater.

Vill ni boka skolstartsmöte med blivande mentor? Vänligen kontakta bitr rektor/admin Ulrika Myhrberg ulrika.myhrberg@ntig.se för möten.

Elever i åk 2 hälsas välkomna torsdag 19 augusti kl 9.00. Ingen lunch serveras denna dag.
För elever i åk 3 så börjar läsåret torsdag 19 augusti kl 10.00. Ingen lunch serveras denna dag.

Om Du är intresserad av att börja åk 1 kan du mejla Ditt slutbetyg från grundskolan, så kollar vi om det finns plats för dig.
Om Du vill börja i åk 2 eller åk 3 har vi några få platser kvar. Mejla önskemål om program samt individuell studieplan och betyg.
I båda fallen skickar du önskemål och betygen till sollentuna@ntig.se.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig.

Vänliga hälsningar,
Erik Thonfors