Öppet hus NTI Sollentuna

Anmäl dig här!

Vill du kika runt i lokalerna och höra eleverna berätta vad de tycker om skolan? Då är du välkommen att anmäla dig till öppet hus!

Kommande öppna hus:
  • 28 nov kl. 17-19
  • 7 dec kl. 17-19
  • 18 jan kl. 17-19
  • 20 apr kl. 17-19
  • 10 maj 17-19

• Vad är ett öppet hus?
    På ett öppet hus är skolan öppen för besök av dig som intresserad elev och vårdnadshavare. Det pågår vanligtvis i 2 timmar och det går bra att komma när som helst under denna tid.

På öppet hus får du chansen att...
  • Se dig omkring i våra lokaler för att verkligen känna in hur det kan vara att gå hos oss
  • Prata med våra elever och lärare, så att du kan ställa alla dina frågor om skolan
  • Prova aktiviteter och teknik i vårt makerspace, så att du får en känsla för vad vår skola och våra program handlar om

• Anmäl dig i formuläret, så påminner vi dig några dagar innan öppet hus.

ÖPPET HUS

Välj ett eller fler datum
    När ska du börja gymnasiet?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

NTI Gymnasiet Helix AB 556674-7290, NTI Gymnasiet Ellips AB 556597-0471, NTI Gymnasiet Macro 556120-3679, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.