Välkomna till NTI Gymnasiet!

Till dig som börjar åk 1 på Teknik (TE) eller El- och Energi (IT) programmet. Du har nu tagit ett stort steg mot en utbildning för framtiden och vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans påbörja tre fantastiska år!

Vi ses på vårt upprop måndag den 17 augusti. Klockan 9.00 träffas IT20 och klockan 11.00 träffas TE20. Första dagen träffas vi ca 2 h, ingen lunch serveras. Under din första skolvecka kommer vi introducera dig till NTI, till dina lärare och dina nya klasskamrater.

Vill ni boka skolstartsmöte med blivande mentor? Vänligen kontakta bitr rektor/admin Ulrika Myhrberg ulrika.myhrberg@ntig.se för möten.

Elever i åk 2 hälsas välkomna tisdag 18 augusti kl 9.00. Ingen lunch serveras denna dag.

För elever i åk 3 så börjar läsåret tisdag 18 augusti kl 10.30. Ingen lunch serveras denna dag.

Om Du är intresserad av att börja åk 1 kan du mejla Ditt slutbetyg från grundskolan, så ser kollar vi om vi har några platser kvar .

Om Du vill börja i åk 2 eller åk 3 har vi några få platser kvar. Mejla önskemål om program samt individuell studieplan och betyg.

I båda fallen skickar du önskemål och betygen till sollentuna@ntig.se.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig.

Vänliga hälsningar,
Pontus Hillström