Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus på NTI Gymnasiet Stockholm

Här har vi samlat nyttig information för dig – ett digitalt öppet hus! Du kan även följa oss på sociala medier för en inblick i vår vardag, länkar finns längst ner.

Digitalt öppet hus 20 januari kl. 17-19

Under kvällen sänder vi live på Facebook, Instagram och Google Meet där lärare och elever kommer berätta om skolan och våra olika program. Vi kommer att vara öppna för frågor under hela sändningen, så kom in och ställ frågor om det du är nyfiken om! Rektor Karwan kommer också att under hela sändningen bemanna chatten här på hemsidan, som du hittar längst ner till höger.

Följ respektive länk för att delta i vår livesändning.

Livesändning på Facebook

Livesändning på Google Meet

Livesändning på Instagram

Våra tidigare livesändningar

Är du nyfiken på hur våra tidigare livesändningar sett ut? Via knapparna nedan hittar du programpresentationer från vårt digitala öppet hus i november.

Om Teknikprogrammet

Om IT-programmet

Om Designprogrammet

Innehåll:
Ta en rundtur i våra lokaler | Teknikprogrammet | Designprogrammet | IT-programmet | Vanliga frågor | Studie- och yrkesvägledning online

Öppet hus

Att besöka skolan på öppet hus är ett bra sätt att ta reda på om skolan är något för dig. På grund av Covid-19 tar vi tillsvidare inte emot besökare. Läs mer nedan.

Intresseanmälan

Vill du ha mejl med information om våra öppna hus, intervjuer med elever och annat som kan vara bra att veta inför gymnasievalet? Gör en intresseanmälan!

Prova-på-dag

På våra prova på-dagar får du följa med på lektioner och träffa elever – precis som under en vanlig skoldag. Tryck på knappen nedan för mer information!

Ta en rundtur i våra lokaler!

Teknikprogrammet

Hos oss kan du plugga teknikprogrammet med inriktning informations- och medieteknik. Det är ett högskoleförberedande program och med vårt fokus på digitalisering, tech och programmering är du väl förberedd för framtida studier men också för att jobba direkt inom it-sektorn.

Anna läser NTI Teknik

”Jag kände att jag ville läsa något som gav mig lite mer, och på teknikprogrammet, som riktar sig mycket mot spelutveckling, får jag både skapa och designa samtidigt som jag kommer vara väldigt eftertraktad på arbetsmarknaden.”

Designprogrammet

NTI Design är ett estetiskt program med inriktning estetik och media. Det är ett högskoleförberedande program med fullt fokus på grafisk design, webbdesign och produktion. Med certifiering inom Adobe-programmen är du redo för att jobba direkt inom grafisk kommunikation och webb, eller för att plugga vidare på exempelvis Hyper Island, Berghs eller annan yrkeshögskola eller högskola.

Hanna läser NTI Design

”Inför gymnasievalet kollade jag på flera olika konstskolor och estetprogram, men jag ville inte bara fokusera på konst. Det är därför gillar jag NTIs designprogram, för vi får läsa både estetiska ämnen och lära oss saker som webbutveckling.”

IT-programmet

El- och energiprogrammet med inriktning på dator- och kommunikationsteknik ger dig möjlighet till att få dubbel behörighet: yrkesexamen och högskolebehörighet. Vi lär dig allt om routrar, switchar, servrar och support så att du är väl förberedd för den breda, föränderliga och internationella IT- branschen. Hos oss kan du fördjupa dig i antingen INFRASTRUCTURE eller BACK END.

Ebba läser NTI IT

”Jag lär mig något nytt varje dag, inte minst om programmering och webbutveckling. Ibland känns det som att jag inte hänger med, men då finns lärarna alltid där och anpassar undervisningen så att jag förstår.”

Vanliga frågor om NTI Stockholm

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.

Snacka med SYV Online!

Snacka med SYV är en gratis online-tjänst för dig som vill prata med en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Klicka på knappen nedan för att komma till tjänsten.