Ni vet väl om att vi har ett internationaliseringsprojekt med Japan. Det är ett projekt som pågår under hela läsåret och vi har tidigare visat bilder och berättat om dels när vi fick besök från Japan, dels när elever och kollegor från oss åkte till Japan på besök. Självklart pågår aktiviteter även när vi inte besöker varandra och här nedan ser vi exempel på det.

Japanska 2 och 3 hade häromdagen ett ”Graduation party” via Zoom med eleverna i Kagoshima Japan. NTI Gymnasiet Stockholms elever gjorde en presentation om hur vi firar studenten i Sverige, de lyssnade musik och pratade om varandras framtid. Det var mycket trevligt att se kompisarna i Japan tyckte våra elever.

”- Vi kunde känna att vi har ett fint nätverk och vänskap som alla kan ta med sig till framtiden”, säger läraren Yoko.