Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Prova på NTI Stockholm

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på: 08 – 545 476 50  eller mejla: stockholm@ntig.se. Du hittar oss på Crafoords väg 12. Välkommen!

Vill du anmäla dig, fyll i formuläret så kontakt vi dig inom kort. Fält markerade med en * är obligatoriska.

OBS! På grund av Coronaviruset tar vi ej emot elever för prova-på.

Håll koll på vår hemsida eller gör en intresseanmälan så återkommer vi när vi öppnar upp igen.

Du är välkommen att besöka vår skola under en vanlig skoldag. Att komma och vara elev för en dag och göra en så kallad prova-på-dag är det bästa sättet att verkligen lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av. Ett skolbesök ger dig en bättre bild av stämningen på skolan, hur lärarna arbetar och vad ett val av det program du är intresserad av verkligen innebär.

Det är många som anmäler sig till prova-på-dag hos oss, och vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot alla. Du är alltid välkommen att besöka oss på öppet hus! Du kan också ringa eller mejla oss om du har frågor om vår skola.