Som en del av AcadeMedia följer vi Folkhälsomyndighetens och AcadeMedias riktlinjer gällande Covid-19. För mer information, klicka på knappen bredvid.

Skolbibliotek

På NTI Gymnasiet Stockholm har vi ett skolbibliotek där våra elever alltid är välkomna att sitta och läsa eller plugga. Inom kort kommer det även vara möjligt för dig som elev att låna böcker på egen hand genom en utlåningsdator som kommer finnas i bibblan. Biblioteket är öppet under de tider som skolan är öppen.

Biblioteket är bemannat under följande tider:

måndagar: 09:00-16:00
tisdagar: 09:00-15:00
torsdagar: 09:00-11:00

Biblioteket är öppet samma tider som skolan, och du är alltid välkommen, även om det är obemannat! Tiderna kan variera. Håll utkik under Nyheter på Schoolsoft för eventuella förändringar.

Digitalt bibliotekssystem

Skolan har fått ett nytt digitalt bibliotekssystem där du som elev kan söka efter böcker, se vilka böcker som finns inne i bibblan, var du kan hitta dem, gilla och recenserar böcker samt mycket mer.

För att logga in i WeLib, gå till följande länk: https://academedia.welib.se/#/login