NTI Gymnasiet Sundbyberg

Teknik och kreativitet i fokus på vårt gymnasium i Sundbyberg

NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i ljusa ändamålsenliga lokaler några minuter från T-banan i Rissne. På vårt gymnasium står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med kompetenta, engagerade lärare får du en gedigen utbildning, som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi arbetar för en trygg och lugn studiemiljö med elevinflytande på olika nivåer. Som elev på vårt gymnasium har du tillgång till en fullt utbyggd elevhälsa och vi arbetar aktivt för att skapa en trivsam och inkluderande skola. Det ger en stadig grund för en framtid inom tech, science och IT!
 

Välkommen på öppet hus 13 januari!

Den 13 januari har vi öppet hus igen. Då får du prata med elever och lärare, höra mer om våra program och se dig omkring i våra fina lokaler! Läs mer och anmäl ditt intresse nedan.
 
Öppet hus
 

Följ oss på Instagram

Följ oss gärna på Instagram för att ta del av våra elevers vardag!
 
 

LÄRARNA


Alla våra lärare har en hög kompetens inom sina ämnen och ett stort intresse för det som de undervisar i. De har också en stor förståelse för alla elevers olika behov och förutsättningar. Genom variation, stöd och anpassning av undervisningen ser de till att stötta varje enskild elev mot att nå just sin fulla potential.

IT & TECH


Våra utbildningar är anpassade för framtidens behov, där tech och IT är den röda tråden. Vi har t.ex. ett makerspace fullt av modern utrustning, och alla elever ges möjlighet att ta eftertraktade certifikat inom viktiga branschverktyg och system som exempelvis Microsoft och Adobe. På vårt IT-program kan eleverna även göra APL (praktik) utomlands.

SKOLMILJÖN


Vi är en liten och familjär skola men med stora, fina och rymliga lokaler. På skolan finns ett aktivt elevhälsoteam med bl.a kurator, skolsköterska och SYV. Goda relationer och ett aktivt elevråd ger möjligheter till elevdrivna projekt och kreativa samarbeten över klassgränserna.

Intresseanmälan
Stort fokus i makersspace på NTI´s Gymnasium i Sundbyberg.

Vill du läsa elevintervjuer och veta mer om våra program?

Vår sida Digitalt Öppet hus är en plats där du kan lära känna oss digitalt. Där kan du till exempel se filmer om våra olika program och läsa elevintervjuer.


Undrar du hur det ser ut hos oss?

Vill du se hur vår skola ser ut? Vi finns i ljusa, rymliga lokaler med plats för kreativitet, innovation och gemenskap. Kolla in hur det ser ut hos oss och ta en digital rundtur i våra lokaler!


tre glada elever pluggar vid bord på NTI

Frågor & svar

Undrar du något om vår skola? På vår sida ”Vanliga frågor” har vi svarat på de frågor som brukar dyka upp om oss. Du kan självklart också kontakta oss direkt.


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om höstens öppna hus

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda...

Läs mer

2021-12-03

NTI roboChallenge engagerar elever från hela Sverige

Genom tekniktävlingen NTI roboChallenge inspirerar vi på NTI Gymnasiet våra elever till att designa, konstruera och programmera hållbara robotar. Elever...

Läs mer
Elev skriver slutprov för certifikat på NTI Gymnasiet Sundbyberg

2021-11-25

Certifikat på NTI Gymnasiet Sundbyberg – meriterande för både arbete och studier

På NTI Gymnasiet Sundbyberg kan alla elever, oavsett program, ta flera viktiga certifikat – certifieringar som gör eleverna attraktiva på...

Läs mer

2021-09-21

Hur är det att gå på NTI Gymnasiet?

NTI Gymnasiet har idag 29 skolor runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Tillsammans har...

Läs mer
Se alla nyheter