Träffa oss på höstens mässor!

I höst ställer vi ut på Stockholms stora gymnasiemässor. Passa på att besöka vår monter på mässorna så berättar vi mer om vår skola och våra spännande program!
 

Tid och plats

 • 12 november kl. 10-15 på den fysiska gymnasiemässan Stockholm nordväst, plats Solnahallen. Du får då möjlighet att träffa vår personal och ambassadörer och få veta mer om vår skola. Ca. 18 skolor från Stockholms nordvästra område ställer ut.
 • 22-23 november med start 8.30den digitala gymnasiemässan i Stockholm. Här ställer fler än 100 gymnasieskolor ut online i en virtuell mässmiljö. Då kommer du kunna chatta med oss samt ta del av nyttig information om vår skola.
   
  Hos oss kan du läsa EE: IT & Nätverk, TE: Informationsteknik, TE: Produktutveckling och ES: Design & Media.
   
   

   

  Om gymnasiemässorna

  Mässorna samlar en mängd olika gymnasieskolor under ett och samma tak, vilket ger dig som går i årskurs 9 möjligheten att träffa olika skolor och utforska dina framtidsmöjligheter.
   

  Om NTI Gymnasiet Sundbyberg

  NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i stora och ljusa lokaler, bara några minuter från T-banan i Rissne och mitt på tvärbanans Kistagren. Hos oss står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med våra kompetenta och engagerade lärare får du en gedigen utbildning som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier.
   
  Läs mer om oss i vår katalog.