NTI Gymnasiet Sundsvall

Ett gymnasium på frammarsch

Gillar du IT, att utmanas och att vara kreativ? För dig som är intresserad av digital design, teknik, programmering eller datorteknik och vill gå en teknikinriktad utbildning är NTI Gymnasiet i Sundsvall det självklara valet. Vi utbildar och rustar dig för samhällets växande behov där teknik, IT och design står i fokus.

Eleverna på våra program har goda förutsättningar att utveckla sina intresseområden i samarbete med våra engagerade lärare. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – arbetar vi för att ständigt utvecklas. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt.

Vi har modern teknisk utrustning i våra lokaler, t.ex. GreenScreen, Makerspace, studio, techsal och VR-utrustning. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

LÄGET


Vi finns sedan 17 år tillbaka på Kyrkogatan 21, i hörnet av Stora Torget, alldeles intill Stadshuset och nära till lokaltrafiken.

VÅRA LOKALER


Som elev hos oss får du tillgång till flera specialutrustade salar för våra program. Vi har t.ex. greenscreen, nätverkssal, makerspace och techsal.

GEMENSKAP


Vi arbetar aktivt för din trivsel och trygghet. Du har nära kontakt till rektor och personal och ditt engagemang är viktigt för oss.

Intresseanmälan

Öppet hus

Just nu har vi inga öppna hus inbokade, men bekanta dig gärna med skolan på vår sida Digitalt öppet hus där vi samlat massor med bra information om oss!

Passa även på att lämna en intresseanmälan via knappen nedan,
så får du information om skolan samt påminnelser om öppna hus eller andra event.


NTI Gymnasiet Sundsvall - på mindre än 2 minuter


Nyheter

2021-06-16

Glad sommar önskar NTI Gymnasiet Sundsvall

Glad sommar önskar vi från NTI Gymnasiet i Sundsvall Vi öppnar igen för elever den 18/8 och vi kommer med...

Läs mer

2021-06-10

Studenten live 11/6

Studenten live 11/6 Vi sänder hela studentfirandet live här samt vår Facebook och Youtube-kanal med start kl. 10.00. Ungefärliga hålltider:...

Läs mer

2021-06-10

Stipendieutdelning för årskurs 1 och 2

I år har stora delar av skolåret skett via fjärr. Likaså kommer vår skolavslutning och stipendieutdelningen för årskurs 1 och...

Läs mer
Se alla nyheter

Våra program