Läs om vår hantering av Covid-19.

NTI Gymnasiet Sundsvall

Ett gymnasium på frammarsch

Gillar du IT, att utmanas och att vara kreativ? För dig som är intresserad av digital design, teknik, programmering eller datorteknik och vill gå en teknikinriktad utbildning är NTI Gymnasiet i Sundsvall det självklara valet. Vi utbildar och rustar dig för samhällets växande behov där teknik, IT och design står i fokus.

Eleverna på våra program har goda förutsättningar att utveckla sina intresseområden i samarbete med våra engagerade lärare. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – arbetar vi för att ständigt utvecklas. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt.

Vi har modern teknisk utrustning i våra lokaler, t.ex. GreenScreen, Makerspace, studio, techsal och VR-utrustning. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

LÄGET


Vi finns sedan 17 år tillbaka på Kyrkogatan 21, i hörnet av Stora Torget, alldeles intill Stadshuset och nära till lokaltrafiken.

VÅRA LOKALER


Som elev hos oss får du tillgång till flera specialutrustade salar för våra program. Vi har t.ex. greenscreen, nätverkssal, makerspace och techsal.

GEMENSKAP


Vi arbetar aktivt för din trivsel och trygghet. Du har nära kontakt till rektor och personal och ditt engagemang är viktigt för oss.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vi ställer om till digitala öppet hus!
Med anledning av pandemin ställer vi om våra fysiska öppna hus till digitala.
Läs mer på vår digitala öppet hus-sida!

Gör gärna en intresseanmälan via knappen nedan,
så får du en påminnelse om när det är dags för nästa öppet hus.


Nyheter

2021-01-27

NTI Gymnasiet Sundsvall och Bron

NTI Gymnasiet Sundsvall har samarbeten med olika företag och organisationer, Här berättar Lars Persson om Bron och samarbete med NTI...

Läs mer

2021-01-26

Vinnare i kategorin innovativ utveckling Jon Ellrose, rektor NTI-gymnasiet Sundsvall

Vi är stolta att berätta att vår rektor, Jon Ellrose vann kategorin innovativ utveckling i samband med årets ledarutmärkelser inom...

Läs mer

2021-01-11

Digitalt öppet hus den 19/1 17-19

Den 19 januari kör vi digitalt öppet hus. Vi kommer att visa film om skolan och vad eleverna gör på...

Läs mer
Se alla nyheter

Våra program


Intresseanmälan