NTI Gymnasiet Sundsvall

Ett gymnasium på frammarsch

Gillar du IT, att utmanas och att vara kreativ? För dig som är intresserad av digital design, teknik, programmering eller datorteknik och vill gå en teknikinriktad utbildning är NTI Gymnasiet i Sundsvall det självklara valet. Vi utbildar och rustar dig för samhällets växande behov där teknik, IT och design står i fokus.

Eleverna på våra program har goda förutsättningar att utveckla sina intresseområden i samarbete med våra engagerade lärare. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – arbetar vi för att ständigt utvecklas. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt.

Vi utbildar också gymnasieingenjörer på teknikprogrammet inom mjukvarudesign som ett påbyggnadsår. Det innebär att du arbetar med spelutveckling tillsammans med spelutvecklarna i Västernorrland genom Game on Mid Sweden.

På vår skola har vi modern teknisk utrustning i alla våra lokaler – till exempel GreenScreen, makerspace, studio, techsal och VR-utrustning. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

LÄGET


Vi finns sedan 18 år tillbaka på Kyrkogatan 21, i hörnet av Stora Torget, alldeles intill Stadshuset och nära till lokaltrafiken.

VÅRA LOKALER


Som elev hos oss får du tillgång till flera specialutrustade salar för våra program. Vi har t.ex. greenscreen, nätverkssal, makerspace och techsal.

GEMENSKAP


Vi arbetar aktivt för din trivsel och trygghet. Du har nära kontakt till rektor och personal och ditt engagemang är viktigt för oss.

Intresseanmälan

Öppet hus

Välkommen på besök hos oss! Se datum och anmäl ditt intresse för Öppet hus nedan.


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Framtidspodden alla avsnitt

Alla utgivna avsnitt från Framtidspodden Vi kommer att uppdatera sidan med alla nya avsnitt som kommer från maj 2022 och...

Läs mer

2022-05-31

Tider för student och sommaravslutning

Tiden går fort fram och snart är det dags för studenten! Fredagen den 10 juni så samlas klasserna med sina...

Läs mer

2022-05-14

Avsnitt 2 | Framtidens e-sport med Ninjas in Pyjamas

NTI Gymnasiet Sundsvall on the road. Under mer än två veckor så kommer NTI elever från TE4 att få träffa...

Läs mer

2022-05-13

NTI Gymnasiet Sundsvall on the road

Under mer än två veckor så kommer NTI elever från TE4 att få träffa personer inom spelbranschen och besöka spelstudios....

Läs mer
Se alla nyheter