NTI Gymnasiet Sundsvall

Ett gymnasium på frammarsch

Gillar du IT, att utmanas och att vara kreativ? För dig som är intresserad av digital design, teknik, programmering eller datorteknik och vill gå en teknikinriktad utbildning är NTI Gymnasiet i Sundsvall det självklara valet. Vi utbildar och rustar dig för samhällets växande behov där teknik, IT och design står i fokus.

Eleverna på våra program har goda förutsättningar att utveckla sina intresseområden i samarbete med våra engagerade lärare. Med höga förväntningar – både på oss själva och på våra elever – arbetar vi för att ständigt utvecklas. Vi stöttar dig för att du ska nå så långt som möjligt.

Vi utbildar också gymnasieingenjörer på teknikprogrammet inom mjukvarudesign som ett påbyggnadsår. Det innebär att du arbetar med spelutveckling tillsammans med spelutvecklarna i Västernorrland genom Game on Mid Sweden.

På vår skola har vi modern teknisk utrustning i alla våra lokaler – till exempel GreenScreen, makerspace, studio, techsal och VR-utrustning. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

LÄGET


Vi finns sedan 18 år tillbaka på Kyrkogatan 21, i hörnet av Stora Torget, alldeles intill Stadshuset och nära till lokaltrafiken.

VÅRA LOKALER


Som elev hos oss får du tillgång till flera specialutrustade salar för våra program. Vi har t.ex. greenscreen, nätverkssal, makerspace och techsal.

GEMENSKAP


Vi arbetar aktivt för din trivsel och trygghet. Du har nära kontakt till rektor och personal och ditt engagemang är viktigt för oss.

Intresseanmälan

Öppet hus

Vill du besöka oss på öppet hus? Prata med elever och lärare, kika in i vårt makerspace, testa teknik och få svar på dina frågor. På vår öppet hus-sida hittar du aktuella tider. Välkommen!


Våra program

Nyheter

Fastnålad nyhet

Information om höstens öppna hus

Äntligen kan vi träffas på riktigt igen! Nu när gymnasievalet börjar dra igång är vi jätteglada över att kunna bjuda...

Läs mer

2021-12-01

Öppet hus den 2 december mellan 17:00-19:00

Kom och se elevers arbeten och våra lokaler som vårt Makerspace, datasal, studio m.m. Prata med elever om skolan och...

Läs mer

2021-10-15

Öppet hus den 19 oktober mellan 17:00-19:00

Kom och delta i våra workshop, se lokaler som vårt Makerspace m.m. Prata med elever och lärare. Välkommen. NTI Gymnasiet...

Läs mer

2021-10-07

NTI Gymnasiet Sundsvall med workshops i sambiblioteket Härnösand 9/10 11-15

Nu på lördagen den 9 oktober är NTI Gymnasiet Sundsvall på besök i sambiblioteket Härnösand. Kom och delta i våra...

Läs mer
Se alla nyheter